....................EKLEME...2 ..............................................................
Degerli arkadaslar amacım kimseyi uzmek degil ama belki icinizde merak edenler vardır diye yazıyorum, Nisanlımın genel durumu allah nazardan saklasın iyiye gidiyor, gerçi felçli durumunda bir sey degişmedi ama hiç olmazsa basımıza daha kötu bir sey gelmedi cunku bu zaman zarfında aşkım birde ciddi hastane enfeksiyonu, yataktan dusme sonucu kaburga kırılması ve son olarakda son dort ayımız hastanelerde gectiginden aşırı Stress ve kasıntı veren bir durumu atlattık.
Şu anda 3 aydır sıra bekledigimiz erenköy fizik tedavi ve rehabilitasyon esenlendirme hastanesinde fizik tedavi olmaya calısıyor.
Calısıyor diyorum çünkü gercekte bu hastanenin esenlendirmeye ihtiyacı var. Bu hastaneyi anlatmak cok uzun surer..
Özel sigortamız olmasına ragmen turkiyede bu dalda yatılı fazla yer olmadıgından buraya mecbur kaldık.
Ben hemen hergun iş ve hastane arasında gidip geliyorum, motosiklete mumkun oldugunca az biniyorum cunku gercekten bana ihtiyacı var,
Senin destegin olmasa bunları atlatamazdım diyor.
Banada bir sey olursa cıldırır, o nedenle kendime dikkat etmeye ve guclu olmaya calısıyorum.
Sol bacagı , sol el ve kolunu henüz kullanamıyor, doktoru ileride yurursun ama kolunun eskisi gibi olmasını bekleme dedi.
Yuruyecegi gunu sabırla beklemeye calısıyoruz.
Sag tarafı ise fazla kullandıgı için iyice guçlendi ama protezi de sag tarafında oldugundan cokta sag bacak ustune yuk vermesini istemiyoruz.
Ben yapılabilecek ne varsa sınırlarımı zorladım, aynı zamandada sevgimi ilgimi fazlasıyla ona hissettirdim.
Eskiden yanlarını yastıkla beslemeden duramazdı şimdi oturur vaziyette durabiliyor, Kafasını sol tarafına çevirebiliyor, dokmeden yemek yemeye su içmeye basladı,Hangi parmagını sıktıgımıda dogru tahmin edebiliyor,
Saçlarıda uzamaya başladı.
Ona İnşallah bu günlerin acısını cıkaracagız diyerek , 2004 yazındaki altınoluk gezimizden bir fotografınıda buraya ekliyorum ..Hoscakalın..