sağlam kişiler söylüyor çok detaya girmiycem o kitapsız belkide okuyodur bu formu ama bir kaç yer var bakılcak yüzde 80 parçalamadılarsa buluncak işin komik tarafı adamlar motorun heryerini degistği gibi şase numarası vb şeyleride degistirebiliyormuş yani şöyle bisi olabilir motoru alıyorsunuz motor çalınıyo ve bi kac hafta sonra aynı motor farklı grenaj farklı şase numarayla satılıyo
umarım bulunur arkadaşım avrupa yakasında olmadını nerden biliyosun anlamadım ama genede dikkat edicem şişli civarında çok motor var.
ama gebzeden okuyanlar varsa topigi bence bi baksınlar saga sola derim.
şimdi telefon geldi tarife uygun motor soğanlıkta görülmüş umarım benm evladımdır soğanlık çevresinde arklar varsa gözleri açık olsun ilk bastaki tahminim kurfalı civarıydı soğanlıkta oraya yakın bir yer bildiğim kadarıyla
Şimdi gördüm topiği 08.01 de açılmış. Baştan itibaren okudum ve Allahım inşallah topiğin sonunda "bulunmuştur" haberini okurum diye ama maalesef:salut:
Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Umarım bir an önce bulunur ve evladına kavuşursun. Büyük geçmiş olsun. Gözümüz yollarda.
şimdi telefon geldi tarife uygun motor soğanlıkta görülmüş umarım benm evladımdır soğanlık çevresinde arklar varsa gözleri açık olsun ilk bastaki tahminim kurfalı civarıydı soğanlıkta oraya yakın bir yer bildiğim kadarıyla
polis kovalamış ara sokaklara dalmış soğanlıkta kaçtığına göre benim motor
Polisin altınada bi RR vercen bak nasıl yakalıor: