Siyah West 600rr çalındı

Çok geçmiş olsun dostum :( üzücü bi haber malesef
Umarım bulunur diyorum. İstanbulda ikamet eden biri olararak eğer görürsem direkt haberin olacak arkadaşım. Bunu taahhüt ediyorum sana (y)

Kaza yaptığımızda yada aracımız bozulduğunda,yana yana çıkma parça aramassak,bu karaktersizler çaldıkları motoru ancak bi yerlerine monte ederler,1 motoru en az 20 hırsız ancak monte eder,çalınmaların önüne geçilir...

Duyarlı olalım arkadaşlar,yarı yarıya ucuz almıyor,masrafımızın yarısını başkasından çalıyoruz...

Geçmiş olsun kardeş....

sağlam kişiler söylüyor çok detaya girmiycem o kitapsız belkide okuyodur bu formu ama bir kaç yer var bakılcak yüzde 80 parçalamadılarsa buluncak işin komik tarafı adamlar motorun heryerini degistği gibi şase numarası vb şeyleride degistirebiliyormuş yani şöyle bisi olabilir motoru alıyorsunuz motor çalınıyo ve bi kac hafta sonra aynı motor farklı grenaj farklı şase numarayla satılıyo

way be adamlar aşmış olayı yani. wallaha neyapsak şu çipli takip sistemlerindenmi taksakki işe yararmı bilmem.
inşallah hayırlı bi haber alırsın arkadaşım.

umarım bulunur arkadaşım avrupa yakasında olmadını nerden biliyosun anlamadım ama genede dikkat edicem şişli civarında çok motor var.
ama gebzeden okuyanlar varsa topigi bence bi baksınlar saga sola derim.

Öncelikle cok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur.
Senden motoru calan köpeklerin Allah belasını versin....
Arkadaşım Gebzede ben oturuyorum dikkat edecegim.Umarım bulunur.

çok geçmiş olsun demek gelıyor sadece ama bişey yapmamak bu hırsızlara bir yakalayamamak beni delırtıyor tez zamanda bulunur ınşallah gerçekden senı anlıyorum Allah sabır wersın ınşallah motorunu bulursun

Şimdi gördüm topiği 08.01 de açılmış. Baştan itibaren okudum ve Allahım inşallah topiğin sonunda "bulunmuştur" haberini okurum diye ama maalesef:salut:
Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Umarım bir an önce bulunur ve evladına kavuşursun. Büyük geçmiş olsun. Gözümüz yollarda.

şimdi telefon geldi tarife uygun motor soğanlıkta görülmüş umarım benm evladımdır soğanlık çevresinde arklar varsa gözleri açık olsun ilk bastaki tahminim kurfalı civarıydı soğanlıkta oraya yakın bir yer bildiğim kadarıyla

Hadi bakalım anlaşılan herif zevk için çalmış gibi. İnşallah bir an önce bulunur. Arkadaşlar antenlerimiz açık olsun. Bulalım şu canavarı :cat:

polis kovalamış ara sokaklara dalmış soğanlıkta kaçtığına göre benim motor

off tam action olmuş.

abi sevindim kaçtıgına göre büyük ihtimal senin motor

şimdi telefon geldi tarife uygun motor soğanlıkta görülmüş umarım benm evladımdır soğanlık çevresinde arklar varsa gözleri açık olsun ilk bastaki tahminim kurfalı civarıydı soğanlıkta oraya yakın bir yer bildiğim kadarıyla

ben uğurmumcu mah. ikamet ediyorum,iş yerimde burda... devamlı soğanlık ve civarına gider gelirim... istersen kurfalı civarınada bi göz atabilirim... ama bu gün olmaz,ancak yarın...

elimden birşey gelecekse seve seve yardım ederim...

motorcu arklar bostancıda da görüyor sahil ışıklarda 2 motor diger motor enduro 2 motorlar

Yauww! Olmaz böyle pişkinlik be kardeşim. Allahım ne olur bir an önce yakalansınlar:pr:

Şimdi gördüm topiği 08.01 de açılmış. Baştan itibaren okudum ve Allahım inşallah topiğin sonunda "bulunmuştur" haberini okurum diye ama maalesef:salut:
Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Umarım bir an önce bulunur ve evladına kavuşursun. Büyük geçmiş olsun. Gözümüz yollarda.

polis kovalamış ara sokaklara dalmış soğanlıkta kaçtığına göre benim motor

Güncel tutalım arkadaşlar,gelişmeler var...

inşallah en yakın zamanda bulunur motor
polisin altına rr verecen bak nasıl hava atıyo ışıkta geçiyo kasksız geziyo gazlıyo
en önemlisi nasıl ceza kesiyo bizim burda var bi bmwli ordan biliyom adam polis mi artis mi belli değil:pr:

bizim hala oğlunun eve hırsız girmişti tel cüzdan vb çalmış oto nun anahtarını da al mış
aradan 3 gün sonra gezmiş gezmiş konvoya da katılmış dörtyolda(Hatay) park halinde bırakmış herif arabayı Allah tan umut kesilmez gelebilir.

Son düzenleme:
2 gündün hava kötü onun bunun evladın dan bir ses yok bi tarafına sok o motoru yzf r6 alıcam gel onuda çal kitapsız merak ettiğim paso 600rr çalınıyor bunda bir hikmet var çalınan bi r6 yada gsxr a rastlamadım hep 600rr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar