Siyah blazer ceketin altına ne giyilir?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 1 Ay sonra sözlümün ablasının düğünü var önemli bir gün benim için ve düzgün birşeyler giymem gerekiyor. Aklımda siyah blazer ceket içine hangi renk tshirt giymeliyim ? altıma da kot giymeyi düşünüyorum sizce kotu açık renk mi giymeliyim koyu renk mi? Birde eğer kot koyu olursa ayakkabı hangi renk olmalı? açık olursa ne renk olmalı? Konu ciddi beyler :queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mavi renk tisört,iyi gider.
Kot pantolonun altina da parmak arasi terlik giyersin.
Papyonda taktin mi tam olur.

Abicim kot pantolonla dügûnemi gidilir yahu?:silent:

Mavi renk tisört,iyi gider.
Kot pantolonun altina da parmak arasi terlik giyersin.
Papyonda taktin mi tam olur.

Abicim kot pantolonla dügûnemi gidilir yahu?:silent:

Abicim tarzım olarak öyle takım elbise falan giymeyi seven biri değilim.Hem şık dursun hemde spor gözüksün diye kot pantolon tercih ettim.Anlıcağınız sportif giyinen biriyim.

bencede düğünde kot pek iyi gitmez ama geçen arkadaşımın yaptığı konfige vardı siyah blazer ceket alta dar kalıp koyu maviye yakın kot ( çok koyu değil ) beyaz tsort beyaz lacosta ayakkabı kahverengi siyah karısımı gibi acaip bi kemeri vardı

Aslında ben ayakkabı olarak 1.Vans 2.Lacoste düşünüyorum.Da işte yarar veremedim. Aslında tshirt sözlümün giyceği elbisenin renginde olmasını istiyorum. Uyumlu olsn diye.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Abicim tarzım olarak öyle takım elbise falan giymeyi seven biri değilim.Hem şık dursun hemde spor gözüksün diye kot pantolon tercih ettim.Anlıcağınız sportif giyinen biriyim.
Valla kayinpeder kizi verdigine göre onun için de sorun yok demekki.
Bu yûzden bana pok yemek dûser.
Ama bana is istemeye gelsen is bile vermem o kiyafetle.:)
Hani birak kizi.

Simdi sözlerimi yanlis anlamaman dilegiyle bir noktayi anlatmak istiyorum müsade edersen.
Dügün gibi ôzel toplantilara tarzimizi yansitmak için takim elbise giymeyiz.
O topluluga olan saygimizin, olayin uhreviyetine olan tabiligimizin geregi olarak takim elbise giyeriz.
Yoksa bizim miletin %90 gibi ezici bir çogunlugunun takim elbise gibi bir tarzi olacagini zannetmiyorum.:)
Mesela ben.:cherry:
Yani mesele tarz meselesi degil, mesele saygi meselesi.
Hani cenazede siyah giyinmek gibi.
Üstelik spor giyinmeyi seviyorsaniz, illa böyle agir abi havasinda bir takim elbise olmasi gerekmez.
Onun da spor tarzlari var ve siritmayacaktir.:wiinkk:

şu vans dedğin ayakkabılar desenli şekilli convers karısımı birşey mi

Valla kayinpeder kizi verdigine göre onun için de sorun yok demekki.
Bu yûzden bana pok yemek dûser.
Ama bana is istemeye gelsen is bile vermem o kiyafetle.:)
Hani birak kizi.

Simdi sözlerimi yanlis anlamaman dilegiyle bir noktayi anlatmak istiyorum müsade edersen.
Dügün gibi ôzel toplantilara tarzimizi yansitmak için takim elbise giymeyiz.
O topluluga olan saygimizin, olayin uhreviyetine olan tabiligimizin geregi olarak takim elbise giyeriz.
Yoksa bizim miletin %90 gibi ezici bir çogunlugunun takim elbise gibi bir tarzi olacagini zannetmiyorum.:)
Mesela ben.:cherry:
Yani mesele tarz meselesi degil, mesele saygi meselesi.
Hani cenazede siyah giyinmek gibi.
Üstelik spor giyinmeyi seviyorsaniz, illa böyle agir abi havasinda bir takim elbise olmasi gerekmez.
Onun da spor tarzlari var ve siritmayacaktir.:wiinkk:

abi anlatamadım dediğimi :) Ben aslında çok gömlek giyip kravat takıp çeket giyip ipek pantolon ve kundura giyip dışarı çıkan birisi değilim. Valla bu konuda kimse kusura bakmasın ama saygı için falan kendimi sıkamam abi :) ben böyle düşünüyorum yani rahat edemiyorum kravat taktığımda gömlek giydiğimde bunalıyorum. Kısacası kendime Yakıştıramıyorum abi :) Ha spor tarzları varsa abi link at bakıym hoşuma gider belki ama ben daha spor tarzı görmedim abi. Yanlış anlama sana bişey demiyorum. Cidden görmedim. Yani benim hoşuma giden giyim tarzı o. Ha ben teyzemin düğününede spor gittim çünkü ben buyum yani.Sıkıntıya gelemiyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

şu vans dedğin ayakkabılar desenli şekilli convers karısımı birşey mi

Yok , aslında desenlileride var ama ben sade olanlarını düşünüyorum yani çok abartlı olanlarını değil.

Bencede takım elbise tarzında bişey olmalı ;) Yok olmaz giyemem dersen kot yerine kumaş pantalon (keten di galiba) onlar güzel olur :cat:

ya dediğim gibi kendime yakıştıramıyorum ben takım elbiseyi nedense . Sıkıntı yapıyorum.

Abi senn için önemliyse hafif kaçmaz mı? Tabii senn tercihin ama başkası için değilde belki sözlün için azıcık katlamabilirsin.zira bunun resim çekinmesi var ki herkes takım elbise papyon kravat falan olacak sen ortada kotla biraz hafif kalabilirsin.bide motorcusun,kesin damgayı yersin :) :)

Abi senn için önemliyse hafif kaçmaz mı? Tabii senn tercihin ama başkası için değilde belki sözlün için azıcık katlamabilirsin.zira bunun resim çekinmesi var ki herkes takım elbise papyon kravat falan olacak sen ortada kotla biraz hafif kalabilirsin.bide motorcusun,kesin damgayı yersin :) :)

ya aslında sözlüm karışmıyor :) ne giyersen giy diyor :) ama bakalım pederin takım elbiselerinden denicem yakışırsa takım elbise alırım :) Tabiki ince kravat alıcm

Hocam aslında yaz şimdi,açık renk kumaş pantalon,kısa kollu ince bi gömlek çek hem kravat takmak zorunda da kalmazsın.ama italyan bi takım ince kravatta karizma katıyo adama tabii

Hocam aslında yaz şimdi,açık renk kumaş pantalon,kısa kollu ince bi gömlek çek hem kravat takmak zorunda da kalmazsın.ama italyan bi takım ince kravatta karizma katıyo adama tabii

işte hiç denemedim bu zamana kadar takım elbise ama bakalım. Ama takım elbisenin altına spor ayakkabı giyceğim kesin :D

307ni1e.jpg

Kemer renginde ayakkabı:bounce:

blazerın altına şayet kot giyecekseniz üzerine mutlaka beyaz tshirt giymeniz gerekir.
mavi veya diğer renkler blazeri kotla birlikte kaldırmaz
keten türünde bir pantolon olabilir uzerinede fit kalıp gömlek

1993-1994 yıllarında başlamıştı bu blazer ceket modası,altına da kot giymek şart oğlu şarttı o zamanlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar