- Konu Yazar
Fırsat bulupta paylaşamadığım 02 Ağustos 2014 de yaptığım Çamlıbel göleti gezisini paylaşmak isterim.
Arkadaşların işleri olduğundan tek başıma gitmeye karar verdim.Evin önünde hazırlanıp çıktım.

Balık avlamak için yem topladığımız yere gidip biraz solucan topladım.

Buradan markete gidip biraz yiyecek ve içecek bir şeyler alıp benzinliğe geçtim.

Benzinide alıp yiğidonun karnınıda doyurup yola koyuldum.Yol üzerinde Yıldız ırmağı üzerindeki köprüde durup bir kaç resim çektim.Yıldız ırmağının suyu oldukça azalmış.

Buradan yola devam ederek Çamlıbel rampasına geldim.Yol kenarındaki meşhur sudan sularımı doldurdum.

Buradan Çamlıbel geçidine geldim.Burası Sivas-Tokat il sınırı.Karadeniz bölgesi hemen kendini hissettiriyor.Çam ağaçları ile kaplı etraf.Bir kaç resimde burada çekiyorum.

Tam tepede karayollarının tesisleri var.

Gideceğim göleti uzaktan görüntülüyorum.

Virajlı yollardan aşağı gölete indim.Göletin kıyısında ağaçların altına gölgeye motorumu çektim.

Kıyafetleri hafifletip oltamı attım.Göletin kıyısında piknik yapanlarda var.
Yolculuk acıktırıyor.Şimdi atıştırma zamanı

Bir kaç resimde benden

Hava aşırı sıcak.İnsanın göle giresi geliyor.Balık işinden bir sonuç alamadım.Zaten balık bahane gezi şahane hesabıyla çıktım yola.
Akşama doğru toparlanıp göletin karşısındaki yola doğru çıkıp birkaç resimde burada çektim.Manzara süper.

Karınca yuvası da ilginçti doğrusu.

Buradan ayrılıp asfalta çıkıp dönüşe geçtim.

Yol üzerinde resim çekmeyi de ihmal etmedim.

Şanlı bayrağımızda rüzgarda ne güzel dalgalanıyor.

Tarlalarda çalışmalar sürüyor.

Hızlı tren çalışmalarıda tüm hızıyla devam.

Sivas sıcak çermik kaplıcası yol ayrımı.

Bu gezimide çok şükür sağ salim tamamladım.Güzel bir gezi oldu.Darısı gelecek gezilerimize.
Arkadaşların işleri olduğundan tek başıma gitmeye karar verdim.Evin önünde hazırlanıp çıktım.

Balık avlamak için yem topladığımız yere gidip biraz solucan topladım.

Buradan markete gidip biraz yiyecek ve içecek bir şeyler alıp benzinliğe geçtim.

Benzinide alıp yiğidonun karnınıda doyurup yola koyuldum.Yol üzerinde Yıldız ırmağı üzerindeki köprüde durup bir kaç resim çektim.Yıldız ırmağının suyu oldukça azalmış.

Buradan yola devam ederek Çamlıbel rampasına geldim.Yol kenarındaki meşhur sudan sularımı doldurdum.

Buradan Çamlıbel geçidine geldim.Burası Sivas-Tokat il sınırı.Karadeniz bölgesi hemen kendini hissettiriyor.Çam ağaçları ile kaplı etraf.Bir kaç resimde burada çekiyorum.

Tam tepede karayollarının tesisleri var.

Gideceğim göleti uzaktan görüntülüyorum.

Virajlı yollardan aşağı gölete indim.Göletin kıyısında ağaçların altına gölgeye motorumu çektim.

Kıyafetleri hafifletip oltamı attım.Göletin kıyısında piknik yapanlarda var.
Yolculuk acıktırıyor.Şimdi atıştırma zamanı

Bir kaç resimde benden

Hava aşırı sıcak.İnsanın göle giresi geliyor.Balık işinden bir sonuç alamadım.Zaten balık bahane gezi şahane hesabıyla çıktım yola.
Akşama doğru toparlanıp göletin karşısındaki yola doğru çıkıp birkaç resimde burada çektim.Manzara süper.

Karınca yuvası da ilginçti doğrusu.

Buradan ayrılıp asfalta çıkıp dönüşe geçtim.

Yol üzerinde resim çekmeyi de ihmal etmedim.

Şanlı bayrağımızda rüzgarda ne güzel dalgalanıyor.

Tarlalarda çalışmalar sürüyor.

Hızlı tren çalışmalarıda tüm hızıyla devam.

Sivas sıcak çermik kaplıcası yol ayrımı.

Bu gezimide çok şükür sağ salim tamamladım.Güzel bir gezi oldu.Darısı gelecek gezilerimize.