Sivas - Tokat Çamlıbel Göleti Gezisi

MCV

Fırsat bulupta paylaşamadığım 02 Ağustos 2014 de yaptığım Çamlıbel göleti gezisini paylaşmak isterim.
Arkadaşların işleri olduğundan tek başıma gitmeye karar verdim.Evin önünde hazırlanıp çıktım.

Balık avlamak için yem topladığımız yere gidip biraz solucan topladım.

Buradan markete gidip biraz yiyecek ve içecek bir şeyler alıp benzinliğe geçtim.

Benzinide alıp yiğidonun karnınıda doyurup yola koyuldum.Yol üzerinde Yıldız ırmağı üzerindeki köprüde durup bir kaç resim çektim.Yıldız ırmağının suyu oldukça azalmış.

Buradan yola devam ederek Çamlıbel rampasına geldim.Yol kenarındaki meşhur sudan sularımı doldurdum.

Buradan Çamlıbel geçidine geldim.Burası Sivas-Tokat il sınırı.Karadeniz bölgesi hemen kendini hissettiriyor.Çam ağaçları ile kaplı etraf.Bir kaç resimde burada çekiyorum.

Tam tepede karayollarının tesisleri var.

Gideceğim göleti uzaktan görüntülüyorum.

Virajlı yollardan aşağı gölete indim.Göletin kıyısında ağaçların altına gölgeye motorumu çektim.

Kıyafetleri hafifletip oltamı attım.Göletin kıyısında piknik yapanlarda var.
Yolculuk acıktırıyor.Şimdi atıştırma zamanı :)

Bir kaç resimde benden

Hava aşırı sıcak.İnsanın göle giresi geliyor.Balık işinden bir sonuç alamadım.Zaten balık bahane gezi şahane hesabıyla çıktım yola.
Akşama doğru toparlanıp göletin karşısındaki yola doğru çıkıp birkaç resimde burada çektim.Manzara süper.

Karınca yuvası da ilginçti doğrusu.

Buradan ayrılıp asfalta çıkıp dönüşe geçtim.

Yol üzerinde resim çekmeyi de ihmal etmedim.

Şanlı bayrağımızda rüzgarda ne güzel dalgalanıyor.

Tarlalarda çalışmalar sürüyor.

Hızlı tren çalışmalarıda tüm hızıyla devam.

Sivas sıcak çermik kaplıcası yol ayrımı.

Bu gezimide çok şükür sağ salim tamamladım.Güzel bir gezi oldu.Darısı gelecek gezilerimize.

Güzel göletmiş birazda balık olsaydı tadından yenmezdi. :) yaklaşık 2 yıldır balıktan hep boş dönüyorum bu gidişe bir dur deyip türkiyede tüm göletlerde 1-2 yıl avlanmak yasaklanmalı ki balıklar üresin.Tekeriniz düz bassın.

MCV

Güzel göletmiş birazda balık olsaydı tadından yenmezdi. :) yaklaşık 2 yıldır balıktan hep boş dönüyorum bu gidişe bir dur deyip türkiyede tüm göletlerde 1-2 yıl avlanmak yasaklanmalı ki balıklar üresin.Tekeriniz düz bassın.

Teşekkürler.Dediğin gibi zamanında buradan güzel sazan balığı tutardık.Şimdilerde ise neyazıkki...Ama manzarası ve havası değdi doğrusu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

Vay be memleketim tokata kadar gelmişin. Kazasız belasız inş.

Teşekkürler.Cümlemize kazasız günler dilerim.
Motorumuda Tokattan almıştım.İlk uzun yolu Tokat-Sivas zaten.Severim Tokatı.

Çok harika bir gezi olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz pazar gün Yozgat Sorgun da motor festivali vardı. Sizin memleketten ve sizinle aynı motora sahip iki kişi vardı biri sizmiydiniz ? Ayrıca çamlıbele Kayseriden günübirlik gitmiş ve gezmiştim çok güzel bir mekandır.

MCV

Çok harika bir gezi olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz pazar gün Yozgat Sorgun da motor festivali vardı. Sizin memleketten ve sizinle aynı motora sahip iki kişi vardı biri sizmiydiniz ? Ayrıca çamlıbele Kayseriden günübirlik gitmiş ve gezmiştim çok güzel bir mekandır.

Teşekkürler.Hayır ben değildim.Bilgim yoktu festivalden.Bilsem katılmak isterdim.Üzüldüm doğrusu...

162

güzel gezi, güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekürler.

ismini bilmiyorum ama size kardeşim diye hitap ediyorum,maşallah güzel geziler çıkartıyorsun,bu gezinizde en beğendiğim fotoğraf türk bayrağının olduğu fotoğraf sanki sonrada montaj gibi duruyor ve bulunduğu tepe itibariyle de çok hatika gözüküyor,daha nice güzel ve kazasız geziler dilerim ,saygılar kardeşim.

MCV

güzel gezi, güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekürler.

Ben teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------

ismini bilmiyorum ama size kardeşim diye hitap ediyorum,maşallah güzel geziler çıkartıyorsun,bu gezinizde en beğendiğim fotoğraf türk bayrağının olduğu fotoğraf sanki sonrada montaj gibi duruyor ve bulunduğu tepe itibariyle de çok hatika gözüküyor,daha nice güzel ve kazasız geziler dilerim ,saygılar kardeşim.

Kardeşim diyecek kadar yakın gördüğün için teşekkür ederim.İsmim Mehmet.
Gezi dönüşü aşırı bir rüzgar vardı.Daha önce aynı yoldan defalarca geçmeme rağmen bayrağı rüzgardan dolayı yeni farkettim.Mesafesi oldukça uzak.
Çeşitli açılardan birazda zoom yaparak çekince güzel bir sonuç ortaya çıktı.Bende bilgisayara atınca şaşırdım doğrusu.Geçmiştede bazı böyle bayrak resmi çalışmam olmuştu.Ama en güzeli bu oldu.
Motoru alınca yeni heves epey bir geziler yapıyoruz.Arabadan değişik oluyor tabiki.Beğendiğinize sevindim.Sizin gezilerinizide ilgiyle takip ediyorum.Saygılar.

selamun aleyküm ben de niksarlıyım acemiliğim sivasa çıkmıştı niksardan sivasa geçerken bizde bi mangal patlatmıştık gölette .... aklıma askerlik geldi bir an :)

MCV

selamun aleyküm ben de niksarlıyım acemiliğim sivasa çıkmıştı niksardan sivasa geçerken bizde bi mangal patlatmıştık gölette .... aklıma askerlik geldi bir an :)

Aleykümselam.Anılarınızı hatırlattıysam ne mutlu bana.Bende Niksara gelmiştim.Güzel bir ilçemiz.Kalesinede çıkmıştım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş. motordan memnun musunuz? Dış aksamda dağılma vs oluyor mu?

MCV

Güzel gezi olmuş. motordan memnun musunuz? Dış aksamda dağılma vs oluyor mu?

Teşekkürler.Şimdilik memnunum.Bence 2 problemi var.1-Selesi sert.Ben üzerine sünger yaptırdım.Nispeten rahatladı.
2-Amortisörleri sert.Onuda değişenler var.Benimde aklımda.
Dış aksamda herhangi problemle karşılaşmadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar