[Sivas - MT]

KARAMURAT Abi ben seni tanıyorum galiba sivasa geldiğinde görmüş ola bilirim. Motoru gördüm bir ara sanırım SSK hastanesinin karşısında (istasyon caddesi kümbet istikameti) otobüs durağının yakınında kaldırımda park halinde duruyordu. Eğer oysa tabi. Birde resimlerini çektiğin yerde eski imam hatipin ordada gördüm Hatırladığım Yamaha yetkili servisiydi ora....

Geziniz güzel olmuş. Motorlarda süper zaten. Kazasız belasız bol km'ler...

Geziler güzel resimlerde daha bir güzel bu kareleri yakalayanlarada bu kareleri oluşturanlarada çok teşekkürler:cat:

slm arkadaşlar

sivas tan katılıyorum..merkez deyim....genel forum da yapılan seviyeli ve yoğun gezilere çok imreniyorum...umarım sivas ta gerçekleşir...katılmak isterim...

Aramıza hoşgeldin almina :rendeer: Mart ayı gibi bir aksilik olmazsa ufak bir gezi yapmayı düşünüyoruz. Tam kesin değil...

lancet farkedilmek güzel öncelikle....ilgin için tşk.ederim...ama mart ayı biraz soğuk olmaz mı gezi için.? ben motoru nisan sonuna doğru çıkarmayı planlıyorum..

Hoş geldin almina aramızda senide görmekten mutluluk duydum dilerim sık sık katılırsın ilimizin adını yükseklerde görmek ayrı bir mutluluk kaynağı benim için:cat:

eyvallah gökhan....inşallah fırsat buldukca yazcam...bu arada görüntü resmin çok hoş...arka plan tam bi sivas manzarası.....

hoşgeldin almina..gezi resimleriniz güzelmiş karamurat paylaştığınız için teşekkürler

lancet farkedilmek güzel öncelikle....ilgin için tşk.ederim...ama mart ayı biraz soğuk olmaz mı gezi için.? ben motoru nisan sonuna doğru çıkarmayı planlıyorum..

Biraz soğuk ola bilir. Kalın giyinirsen problem olmaz. Bizzat mart ayında motor çok kullandım. Sellçuk arkadaşımızında gezimizde, aramızda olması için mart ayı düşüncesi var. İş icabı bir süre sivas'tan ayrılacak. Geziyi büyük ihtimal Sellçuk düzenliyecek zaten.

Son düzenleme:
lancet görüşelim....tanışalım o halde....bu sevda paylaşılmaya değer....

maksat bir araya gelmek havanın durumuna göre gezeriz bizde..iyi olursa açılırız tödürgeye veya önereceğiniz bir başka yere :cat:

özelden msn imi yazdım almina eklersen görüşelim.

Son düzenleme:
Toplantı ve gezi tarihi/saati olacağı zaman buraya bildirirseniz iyi olur. Özel Mesaj atılsada olur fark etmez... Ayrıca Duyurular bölümünede bir konu açılarak haberdar edile bilir.. Biraz fazla oldu... :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben resimdeki iki arkadaşi tanıyorum.kız imam hatip lisesinin altındaki motorcu selahattin ustanın oğulları ikisi kardeş onların.ayrıca motoru bu yaz alırsam inşallah aranıza katılırım hadi iii geceler...

Formu canlı tutmak adına bir kaç fotoğraf daha

dsc00019ko2.jpg

dsc000162yg7.jpg

dsc000162yg7.jpg

dsc000173ba9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar