[Sivas - MT]

slm beyler nasılsınz sivasda bi etkinlik yaptığınz zaman haberimiz olsun ayrıca yazın sivastunıng buluşması yapılacak sivas mt olarak bi fikri olan varmı yani motorlarada yer verilmesi güzel olmazmı sizce...:silent:

bence güzel çok güzel olur :) ama İstanbulda olduğum için katılamayabilirim

slm ey sivaslı motorcular sivasta katılım cok dusuk baska illerdeki arkadaslar topluca gezi duzenliyorlar imrenmememk elde degil belkı bır gun sivaslılarda duzenler bu tur gezileri

Selamlar..arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine forum a kavuştuk şükür....herkese hayırlı ve kazasız belasız sürüşler....

yaz geldi motorlar cogaldı artıkım ALLAH (c.c) herkese kazasız belasız surusler keyıfler nasıp eylesın

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Sivas da konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

bende sivas Çınarlı Köyünden gardaşş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

Ozan hocam bekleriz insallah kazasız belasız yol alırsınız..

slm beyler nasılsınz sivasda bi etkinlik yaptığınz zaman haberimiz olsun ayrıca yazın sivastunıng buluşması yapılacak sivas mt olarak bi fikri olan varmı yani motorlarada yer verilmesi güzel olmazmı sizce...:silent:
Benim ilgimi çeken bir site değil açıkcası. Benim motor Sivas'ta değil Ankara'da Burada olsaydı gezdiğim yerlerin fotoğraflarını forum'a eklerdim.
bence güzel çok güzel olur :) ama İstanbulda olduğum için katılamayabilirim
Rast gelirsen zaman geçirip arabaları incelemen için iyi olabilir.
bende yıldızeli fındıcak köyünden
Memnun olduk.
sivastan selamlar...
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.
günaydın sivas mt saygılar kayseri mt den
Sağolun bizdende sizlere selamlar.
zara'dan selam arkadaşlar:cat:
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz.
Selamlar..arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine forum a kavuştuk şükür....herkese hayırlı ve kazasız belasız sürüşler....
Tekrar hoşgeldin o zaman abi :)
yaz geldi motorlar cogaldı artıkım ALLAH (c.c) herkese kazasız belasız surusler keyıfler nasıp eylesın
Amin. Senin motoru görüyorum ara sıra. Sivas'ta gezi olmuyor değil yapanlar var ama motorları güçlü şehir içinde pek dolaşmıyorlar. Sanırım şehirler arası turluyorlar. İnternette'ki forum siteleriyle uğraşmıyorlar herhalde :)
merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz

konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

Açmış olduğunuz konuya bir şeyler yazdım. Konunuzu takip edemiyebilirim. Özel Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Bu arada Ozan_Bursa arkadaşımıza yardımcı olabilecek biri varsa iyi olur. Pek bilmedikleri bir yer, madur olmasınlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

bende sivas Çınarlı Köyünden gardaşş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

Ozan hocam bekleriz insallah kazasız belasız yol alırsınız..

Sende hoşgeldin gardaş. Çınarlı ne tarafta nereye bağlı ?

Çınarlı erzincan tarafından hafiğe bağlı gardaslık..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

sivas ta modifiye motor malzemeleri satan iyi bi yer arıyorum gardas nerde bulabilirim bi bilginiz varmı..

merhaba arkadaşlar

Yardımcı oluruz elbette , geldiğinizde haberdar edersiniz.Özel mesaj atıyorum bilgileri.
Yanlız deauvillenin sıkca şaft yağını değişin yolda sıkıntı olabilir.Bizdeki 58,binde ama taş gibi maaşalah.:)

Çınarlı erzincan tarafından hafiğe bağlı gardaslık..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

sivas ta modifiye motor malzemeleri satan iyi bi yer arıyorum gardas nerde bulabilirim bi bilginiz varmı..

Modifiye derken motosikletin motorunu mu modifiye edeceksin, yoksa görüntü namına mı bir şeyler arıyorsun ?
Motosiklet aksesuarı satan pek bir yer yok ama Merkezde eski imam hatip'in arkasında Motosiklet ceketi,kask,disk kilidi vs. satan bir dükkan mevcut. Karşısı'da Yamaha servisi. Sanırım sahipleri aynı kişiler.

Modifiye derken motosikletin motorunu mu modifiye edeceksin, yoksa görüntü namına mı bir şeyler arıyorsun ?
Motosiklet aksesuarı satan pek bir yer yok ama Merkezde eski imam hatip'in arkasında Motosiklet ceketi,kask,disk kilidi vs. satan bir dükkan mevcut. Karşısı'da Yamaha servisi. Sanırım sahipleri aynı kişiler.

görüntü olarak kardes varmı bildiğin bi yer

Sivas'ta bek bir şey bulabileceğini sanmıyorum. Bilindik şeyler bulabilirsin. İmkanın varsa internetten sipariş ver. Kanuni bayisi Krosmotor var. Belki orada bir kaç bir şey bulabilirsin. Bir'de önceki yazdığım mesajdaki yerde'de işine yarayan olur belki. Eski imam haitp'in arkasında, yamaha servisi karşısında.

Sivas'ta bek bir şey bulabileceğini sanmıyorum. Bilindik şeyler bulabilirsin. İmkanın varsa internetten sipariş ver. Kanuni bayisi Krosmotor var. Belki orada bir kaç bir şey bulabilirsin. Bir'de önceki yazdığım mesajdaki yerde'de işine yarayan olur belki. Eski imam haitp'in arkasında, yamaha servisi karşısında.

eyvallah usta cross motorda bişey yok ama dediğin yerde belki vardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar