[Sivas - MT]

bende sivas tanım siteye yeni uye oldum.
daha yeniyim bu motor işlerinde,
bendede scooter hastalıgı var. aranıza alırsanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Rotunder :)

Rounder aramıza HOŞ GELDİN.
senide aramızda gördüğümüz için mutlu olduk

Havaların ne yaptığı belli değil bi türlü gün belirleyemiyorum ama aklımda eğer havalar güzel olursa nisanın 15inden sonraya bişeyler düşünüyorum insallah hayırlısı baska ne diğim :D

slm sivaslı hemşerilerim ben muğla mt nim ama annem ve ben sivaslıyım o yüzden bir yarım sizsiniz tanırmısınız bilmem ama ben ata lardanım ve sivasta 2 sene yaşadık o eylül kutlamalarını birde yazları istasyon caddesi kapatılıodu bide onu unutamadım bir şeyide eklim çekirdeğini hiç unutamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
var mı suşerili :).......

arkadaşlar sivasa askerlik çıktı bilgisi olan paylaşabilirmi:pale:

sahinbirinci dostum yerin şimdilik güzel sivas hakkında askerlikten pek kötü şeyler duymadım... ama oradan doğuya gidebilirsin dostum...
Allah kolaylık versin şimdiden senın adına sabır diliyorum...:cat: :rendeer: :salut:

sellçuk nerelerdesin bayağıdır yazmıyorsun hayırdır bizde bir gezi düzenleyelim dedik güzel bir gün ayarladık ama mağlesef motosikleti bağlattık sigortası olmadığı için ve trafikte bir sürü işlem gerekiyor şimdi neyse sonra görüşürüz millet kusura bakmayın AKSİLİK

ya sivas yokmu bana buralarda sahip çıkacak birileri.Şu anda Temeltepedeyim.1.106 Gtt çvş eğitim bölüğü. haber bekliyorum.

Kürşat abi seni arıyorum nerelerdesin hayırdır kötü bir şeymi var:silent:

Batuhan geldim motosikletsiz kaldığım için pek uğramak istemiyorum buralara kısa bir süreliğine Sivas'tayım görüşebilirsek thisörtün bende:)

Berk senide ararım fazer aldıysan honda bana kalır haberin olsun :wiinkk:

Sahinbirinci öncelikle Sivas'a hoşgeldin :rendeer: toplantı buluşma ayarlarsak senide görmek isteriz..haberleşelim arkadaşlar

ohh be nerelerdesin sen kürsat abi msn yede hiç girmedin t-shirt yenilerinden aldım bitane yinede saol haberleşelim görüşelim hatta ama bendede motor yok suan ama olsun canım saolsun :queen:

benim yeni msn ktekts@hotmail
eskisini kaptırdım

Son düzenleme:
kürsat abi bu gun kaydettim görüşelim
bu arada telefon numaramı verdim özelden ama senden ses çıkmıyınca geri gitti heralde die düşündüm gittinmi yoksa?

Son düzenleme:
Topiğin üyeleri nerede :silent: Kimse yok burda haliyle benim motorda ankarada olunca gezi filanda olmuyor:pale: baska gezen yokmu yavv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar