Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Selam Arkadaşlar 38 yaşındayım adım Mustafa
motor kullanmaya bu yıl bir hevesle başladım bakalım hayırlısı olur inşaallah şimdilik çok zevkle kullandığımı aöyleyebilirim.
Yeni başlaacakların eğitim almadan başlamamasını tavsiye ederim. İleri sürüş eğitimimi Honda dan alıp başladım ve bu eğitim olmasa çok eksik kalırmışım.
Herkese kazasız günler dilerim

İstanbul dan Tarık yaş 17 iş cnc(computer numeric control) operatörlüğü 3 5 aya kadar motor almayı düşünüyorum

Herkese merhabalar. Ankarada yaşıyorum yaşım 19 düzce üniversitesi 1. Sınıf öğrencisiyim aranızda yeniyim ve umarım yakında motoruma hayırlı olsun alacağım sizlerden 😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

İstanbul dan Tarık yaş 17 iş cnc(computer numeric control) operatörlüğü 3 5 aya kadar motor almayı düşünüyorum
Merhaba adaş

Antalya'dan Can ahşap ve kereste işi yapıyorum her türlü ahşap işleriniz itina ile yapılır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
23. issiz. kymco agility 125

Motosikleti
R25, CRF250L
Merhaba motordaşlar Muğla'dan Erdinç. Yaş :26 ,Meslek : Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni

Merhaba dostlar, ben Serdar Kameray 26 yaşındayım.. Zonguldak Ereğli ve Alaplı da de Tiyatro eğitmeniyim Falcon Freedom 250 kullaniyorum..

Tekeriniz düz bassın 🏍😎

Merhabalar. Yaş 31. Motosiklet ehliyeti olmayan motosiklet sevdalısıyım. En kısa zamanda inşallah. Mühendisim. İyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar