Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar zonguldak ereğliden yeni üye oldum yaşım 22 eskişehir anadolu universitesi 4.sınıftayım aynı zamanda shell istasyonunda marketciyim
motosikletim 2013 hrc cbr 250
adım cihan. 29 olmaya bi kaç hafta kaldı. tekstil firmasında grafikerim. henüz motorum yok amma lakin fakat bir kaç aya olacak.
hali hazırda bisiklet kullanıcısıyım. ama 2002 ve 2005 yılları arasında abime ait KLR 650 modeli baya kullandım.
Alıntı mustafav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Selam millet 32 yaşındayım. Mesleğim avukat. Gelecek sene adliyeye motorla giden avukat olarak tabuları yıkmayı düşünüyorum.
Duruşmaya kaskla girip mont üstüne cübbe giyersin artık şaka bi yana ben de avukatım motorla gidiyorum adliyeye İstanbulda pek de tabu değil.
Merhaba arkadaşlar ben murat 40 yaşındayım. İzmirden. Bir kamu kurumunda taşeron işçisiyim (köle) ;-) bu yaştan sonra artık daha fazla içimde tutamadığım motor sevdamı nihayet başlattım. Hayırlısı olsun inşallah. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.