Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Selamlar, henüz üye oldum ve ilk msjım ;)

Burak ben, Bilecik, yaş 32, asıl mesleğim fotoğrafçılık..

merhabalar zonguldak ereğliden yeni üye oldum yaşım 22 eskişehir anadolu universitesi 4.sınıftayım aynı zamanda shell istasyonunda marketciyim
motosikletim 2013 hrc cbr 250

Merhabalar, yeni üyelik şeysi :)

İsmim Mete, bir ay sonra 21 olacağım, kitabevinde çalışıyorum.

Hayaller Harley, "hayatlar" diyebileceğim bir motorum ise şu an için yok :)

Merhaba, ismim tacettin, 40 yaşındayım, halı kenarlarına overlok çekerek hayatımı idame ettiriyorum. Saygılar

Selam millet 32 yaşındayım. Mesleğim avukat. Gelecek sene adliyeye motorla giden avukat olarak tabuları yıkmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar.. selam. camiada ve motorculukta yeniyim. yaş 36.. gemikaptanıyım. şuan istanbul'da bir denizcilik firmasında çalıyorum..

Herkeze iyi akşamlar, yaş 28, uzakyol vardiya zabitiyim (3.kaptan). Motorum BMW F650 1997 model...

Son düzenleme:
adım cihan. 29 olmaya bi kaç hafta kaldı. tekstil firmasında grafikerim. henüz motorum yok amma lakin fakat bir kaç aya olacak.
hali hazırda bisiklet kullanıcısıyım. ama 2002 ve 2005 yılları arasında abime ait KLR 650 modeli baya kullandım.

Alıntı mustafav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Selam millet 32 yaşındayım. Mesleğim avukat. Gelecek sene adliyeye motorla giden avukat olarak tabuları yıkmayı düşünüyorum.
Duruşmaya kaskla girip mont üstüne cübbe giyersin artık :) şaka bi yana ben de avukatım motorla gidiyorum adliyeye İstanbulda pek de tabu değil.

Merhaba arkadaşlar ben murat 40 yaşındayım. İzmirden. Bir kamu kurumunda taşeron işçisiyim (köle) ;-) bu yaştan sonra artık daha fazla içimde tutamadığım motor sevdamı nihayet başlattım. Hayırlısı olsun inşallah. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar