Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Selam Bursa Yıldırım da oturuyorum. İstanbul Maltepe'de Yenilenebilir Enerjiler üzerine mühendislik hizmeti veren bir firmada Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum. Motorumu bu ay aldım. Kawasaki Ninja 300 Special Edition.

Istanbul avrupa yakasinda oturuyorum. Yaş:27, bilgisayar muhendisiyim. Kawa z250sl var, ninja300 e gecmeyi planlıyorum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İsim: Osm@n.
İş : Devletin Memuru.
Geçmişte ilkokul, ortaokul, lise ve biraz da üniversite okudum. Halen de yüksek okul öğrencisiyim.
18 Eylül 2015 de YBR ile motosiklete başladım. Ekim ayından beri ehliyet için sınav günü bekliyorum. :jocolor:

Hocam bende ekimde basvurdum kasimda sinava girdim aralikta aldim ehliyeti senin niye o kadar uzun sürdü?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hocam bende ekimde basvurdum kasimda sinava girdim aralikta aldim ehliyeti senin niye o kadar uzun sürdü?

Kursun bulunduğu ilçede çalışıyorum. Motosiklet ehliyetine talep az. Kurs üç kağıtçı. Milli Eğitim duyarsız. Biz de bu malzemeden helva yapmaya çalışıyoruz.:silent:

Kamu çalışanıyım.Sakarya ve Kocaeli'de ki arkadaşlar varsa benim gibi akşamları hafta sonları sağa sola gazlamak isteyen mesajlarınızı bekliyorum.

Adım Ali Aytaç, 17 yaşın içindeyim. Motorum yok, güzel bir commuter istiyorum. Çalışmıyorum Urla Anadolu Lisesi'nde Lise 2 öğrencisiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar