Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortalamayı yükseltmeye geldim yaş 54 Bursa Yenişehirdeyim İstanbul dan emekli olduktan sonra kaçanlardanım Profesyonel Seracılık ve Bahçe tarımı yapıyyorum Hafta sonu mavi yeşil yol ve İznik üzerinden Yenişehire beklerim.İkinci gün Oylat' a uğrar Bursa yapar İstanbul a dönersiniz..Yeşile ve doğaya doyarsınız..(topçular-eskihisar 13 TL,bostancı- yenişehir yaklaşık 115 km)

selamlar ankara'da yaşıyorum 25 yaşındayım, bir projede araştırmacı olarak çalışıp aynı zamanda yüksek lisans eğitimimi devam ettirmekteyim

saygılar sevgiler cümleten

Bursa' dan Halit. Yaş:36, Tıbbi Mümessil. Bu işin yaşı yoktur, 71 yaşında çok sevdiğim bir emekli eczacı abimiz şu anda Doğu Karadenizde Motosiklet turunda :)

22, kadim öğrenci. 15 bini 2 teker olmak üzere 30 bin km dir risk budur diyorum.

Merhaba,
İstanbul Güngörenden Samed
Motor: Cbr 250r
Meslek: Elektrik-Elektronik Müh.

selam arkadaşlar, form da yeniyim uluslararası tır şoförüyüm, 41 yaşındayım,, bu ayın başlarında 1997 model kombassan kanuni motorumu hurdaya verip, mt 09 ile devam etmeye karar verdim selamlar.

25
ithalat ihracat'a ilişkin, tarafsız denetim ve gözetimi müşteri sorumlusu (vay anasını yaptım galiba oldu, ilk kez işimi söylerken en özet anlatım halini bulabildim :flower: her ne kadar hala anlaşılamasa da :santa: )

Motosikleti
Tvs Jupi
Yusuf /29/ İzmir
Meslek her ne kadar bilgisayar bakım ve onarım olsa da 1,5 yıldır ups üreten bir fabrikada depo elemanı olarak çalışıyorum.

Bir heves ve gaz ile Motoran MT150 sahibi oldum ilk motorum ve ikinci haftası ilk kazam :) sadece parmağı kırdım, çok şükür ekipman vardı.

Ekipmanlarım; bütçeye göre tabi :)
Scoyco mx 40
Durt air flow fileli mont/pantol
Cox vizörlü çene açılır kask.

İşten eve evden işe kullanıyorum haftasonu ise yol nereye götürüse.

Ev arkadaşım ve iş arkadaşım ile üç kişilik çinli bir gurup olduk öyle takılıyoruz :)

Çinli diyip geçemek lazım kaç milyar adam bu tip motorlara biniyor :)

Sakin bir yapıda elimden geldigince dikkatli kullanıyorum 80/90 kmh
Gerçi bizimkiler kızıyor gazla vs diye :)
Hangi yolda hangi makina hangi tecrübe ile yapacaksam artık :)

2000km olmuş ne ara oldu ne ara yaşadım tüm bunları anlamadım bile :)

Bu arada tanışma bölümüne yazmayı düşünüyordum kısmet burayaymış kusuruma bakmayın.

Herkese saygılar selamlar, güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar