Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40 yıllık motorcuyum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
36.Gazeteci.

Yaş 40'ı geçti, hiçbir şey için geç değil denir ama yine de tecrübeli kişilere sormak isterim "İLK KEZ MOTOR ALMAK İÇİN ÇOK MU GEÇ".
A2 ehliyetim de var, iyi bir otomobil sürücüsüyüm ama ATV ve scooterdan başka motor kullanmadım vitesli motora hiç binmedim, 600 cc bir motor ile başlamak kötü bir karar mı, yorumlara göre Kawasaki ER6N'de gönlüm var :)

Ferhat ... 23 yaşındayım.Adana'dan. Elektrik elektronik mühendisiyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

Adana'da racing motor kullanan arkadaşlar bana ulaşabilir mi ?

Yaş 40'ı geçti, hiçbir şey için geç değil denir ama yine de tecrübeli kişilere sormak isterim "İLK KEZ MOTOR ALMAK İÇİN ÇOK MU GEÇ".
A2 ehliyetim de var, iyi bir otomobil sürücüsüyüm ama ATV ve scooterdan başka motor kullanmadım vitesli motora hiç binmedim, 600 cc bir motor ile başlamak kötü bir karar mı, yorumlara göre Kawasaki ER6N'de gönlüm var :)

Motor kullanmayı bende bilmiyordum 40 dan sonra (250 mct ) motor aldım ve onda kullanmayı öğrendim, bu yaşıma kadar niye denememişim anlayamadım.

yaş 43, Atv televizyonunda çalışıyorum

yaşım 18...Okul yeni bitti..Motosiklet.neti keşfettim...her konuya bir kulp takmak ve saçmalamak için muhteşem bir ortam...her konuyu benjamın toschağa bağlamak ve gereksiz konular açmayı çok seviyorum...:queen:Askere gidene kadar artık mt den ayrılmam...burası benim evim gibi...:p

meslek yok babam net faturasını ödemezse işte o zaman .ıçtık...:queen:

Mehmet, 29.
TTNET Çağrı Merkezi - Operasyon sorumlusu - Bingöl

1 Yıldır Keeway Cruiser 250, Nasipse Kawasaki EN 500 :)

merhaba arkadaşlar
ben Hüseyin Cihat DOĞAN
yaş 19
meslek (dealer - broker) olucaz nasipse
gedik üniv. menkul kıymetler ve sermaye piyasası 2. sınıf öğrencisiyim (bölüm hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar borsa üzerine okuyorum ;)
Yarı Prof. DJ lik yapıyorum ;) her konuda bilgi için pm atabilirsiniz =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar