Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
BENİM ADIM YAVUZ HENÜZ BİR MOTORUM YOK AMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...:D
YAŞIM 28 ADLİYEDE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM
İSTANBUL K.ÇEKMECEDE OTURUYORUM,,,

Merhaba;

İsmim Ümit IŞIK. Veteriner Hekim' im. Yaşım 28. Aydın' da Veteriner Kliniği Sahibiyim.

ben zafer yarışmaya istanbuldan katılıyorum :cherry: ATT'yim ( acil tıp teknisyeni ) bu kadar motorcu arkadaşa bi sağlıkçı şart diye düşündüm :thumleft:

Merhabalar ben Cihan 18 yaşındayım kısmetse bu dönem ilk ve acil yardım teknisyeni adayı olacağım.

Siteye 2010 dan beri üyeyim ondan öncede 1 yıl dışardan takip ettiğimi düşünürsek 3 4 yıldır motor istiyorum hala alamadım:(

Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim.

Veysel Can

Adım Onur ama bana herkes Rom der neden bende pek hatırlamıyorum... 25 yaşındayım sinemacı (yönetmen asistanı ve yönetmen) Akademisyen yolu yolcusu... Pro. Fotoğrafçıyım İnsanları çok severim insan ayırmam herkes en az benim kadar zekidir... herkesle arkadaş olurum ama herkesle samimi olamam.... :king:

24yaşındayım ismim Onur İstanbulluyum ama Çanakkalede oturuyorum ve Çanakkale 18Mart Üni. Güzel Sanatlar Fakültesinde okuyorum şuan ailemi ziyarete İstanbula geldim. Mondial MC-X kullanıyorum, diğer arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum.. tekeriniz daima düz bassın..

24yaşındayım ismim Onur İstanbulluyum ama Çanakkalede oturuyorum ve Çanakkale 18Mart Üni. Güzel Sanatlar Fakültesinde okuyorum şuan ailemi ziyarete İstanbula geldim. Mondial MC-X kullanıyorum, diğer arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum.. tekeriniz daima düz bassın..

Hem adaş hemde benim gibi güzel sanatlar öğrencisi gerçi ben öğrencisiydim bu sene mezun oldum :)

İstanbul kadıköy den 26 yaşında bireysel emeklilik danışmanı (sigortacı) yım. En büyük zevkim tabiki motorum :)

merhabalar adım Cihan 31 yaşındayım Eskişehirliyim ESOGÜ İktisat mezunuyum 2006 dan bu yana scooter kullanıyorum

selamlar adım ali kocaeliden katılıyorum 22 yaşındayım makine teknikerliği mezunuyum askerlik nedeniyle mesleğimi fabrikalarda yapamamaktayım. 4 yıllık üni bittikten sonra devam edeceğim inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar