Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Bilgisayar operatörü ve programcısıyım. 14 yıldır bu işin içindeyim. Askere gelmeden önce kendi firmam vardı. Prensiplerim gereği kapatıp öyle geldim

Merhabalar, adım Alperen Keskin, 25 yaşındayım, Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümündeyim. :queen:

Sabit: Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

buraya üye bilgilerini girmemmiş arkadaşlar üye bilgive msn lerini bıraka bilirler...

:cat:

Merhaba ben Birden
Yaş 27 ama 18 hissediyorum. Bu sene kaçırdığım festival olmadı :queen: Çevre mühendisiyim. Çalışıyorum ama kendi işimi kurma niyetim var yakın zamanda.

-Hiç bir şeyden eksik kalmak istemem.
-Bendeniz Tuna yaş 21- izmirden, ege ziraat (artık ne olacağımız belli) 3.sınıf.(ziraatten adam çıkmaz derler ama sakın inanmayın.)
-iyi seyirler.....

merhabalar...ben nuray,28 yaşındayım,istanbuldayım,doktorum.sizleri tanımaktan çok memnun oldum... :flower:

Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar... Adım Alpaslan... Kilom (115 kg) ve yapım itibariyle sitemizde HULK adıyla bulunuyorum... Emekli gazeteciyim, yaşım 44 küsur, A2 ehliyetimi almak üzereyim, hepinize kazasız zevkli sürüşler...

selam ben alijohn :king: ...(boyun kardesiim) aslen bodrumluum.üniversite için geldimm.teknik konulara inanılmaz alakam war...isteen danısabilir...yakında ehliet de tmam olcek :queen: birlikte cıkarız artıkın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlarrr ben kenan izmir karşıyakadan 30 yaşındayım elektromekanik teknisyeniyim asansör ve yürüyen merdiven işi yapıyorum

merhaba ben hüseyin istanbuldan yaş 36 CD KASET fabrikasında finansman
bölümünde çalışıyorum

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
merhaba.hatay antakya'dan sıtkı. yaşım 44.baharat işi ile uğraşıyorum.Biraz da emekliyim.Bir ay önce dadyw 250 aldım.bir aydır üzerinden inmedim. :rendeer:

merhaba ben bu gün üye oldum buraya uzunca bi süredir içimdeki bastırdığım motor merakımın alevlenmesi sayesinde tanıştım bu siteyle ve çok hoşuma gitti (üyeler in samimiyeti birbirine yardım anlayışı konuşma üslupları vs vs..vs...........

selamlar ben fuat sakin yaş 40 istanbul bakırköy kemik yoğunluğu ölçüm merkezi işletiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar