Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben Birden
Yaş 27 ama 18 hissediyorum. Bu sene kaçırdığım festival olmadı :queen: Çevre mühendisiyim. Çalışıyorum ama kendi işimi kurma niyetim var yakın zamanda.
-Hiç bir şeyden eksik kalmak istemem.
-Bendeniz Tuna yaş 21- izmirden, ege ziraat (artık ne olacağımız belli) 3.sınıf.(ziraatten adam çıkmaz derler ama sakın inanmayın.)
-iyi seyirler.....
Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar... Adım Alpaslan... Kilom (115 kg) ve yapım itibariyle sitemizde HULK adıyla bulunuyorum... Emekli gazeteciyim, yaşım 44 küsur, A2 ehliyetimi almak üzereyim, hepinize kazasız zevkli sürüşler...
merhaba.hatay antakya'dan sıtkı. yaşım 44.baharat işi ile uğraşıyorum.Biraz da emekliyim.Bir ay önce dadyw 250 aldım.bir aydır üzerinden inmedim. :rendeer:
merhaba ben bu gün üye oldum buraya uzunca bi süredir içimdeki bastırdığım motor merakımın alevlenmesi sayesinde tanıştım bu siteyle ve çok hoşuma gitti (üyeler in samimiyeti birbirine yardım anlayışı konuşma üslupları vs vs..vs...........