Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Selam Motorcu. Ben Mehmet. Su an Denizli'deim. Eylülden itibaren izmir'li olucam. Elimde imkanım olsa Discovery Channel'da izlerken hayran oldugum demiri eğip büküp şekil veren baba oğul gibi başına gecip bana özel bi chopper olusturmak istiyorum. Hayal iste adı üstünde. Cruiserlarla yetinicem farkındayım. 24 Yasındayım. Bilgisayar-Bilisim-Danısmanlık vs.. Kravat,gömlek yöneticilik dısında hemen hemen her iste tecbüre sahibiyim. işletme 4. sınıfta okuyorum. Harley-Rock senteziyle yoğrulmaktayım. :headbang: :::mtnet4

Cem ARI. 37 Yaşındayım. İstanbul. Bir finans kuruluşunda Bilgi İşlem Müdürüyüm.

Arkadaşlar dehşet içindeyim!!! :cyclopsani:

hani 'en iyi motorcu en uzun yaşayandı' :silent:

sitenin yaş ortalaması çok genç... :pale:

görünen o ki, site de çok az 'en iyi motorcu var' :sunny:

bu durumda, bu en iyi motorcu abilerimize İYİ Kİ BİZLERLESİNİZ diyorum! :king:

Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / Yaş 46 / Teknik Öğretmen / Bu sitenin yönlendirmesiyle yamaha YBR 125 ve bezen kullandığımız Simson motosikletler.

Bu taraflarda gezi olsa da Bolu, Sakarya, Ereğli ... üyelerle tanışabilsek. Sapanca'dakine kısmet olmadı, Abant gezisi gerçekleşmedi, Uzak yerlere de bizim makinalar ya da biz dayanabilir miyiz bilemiyorum?

merrhabalar

adım savaş

biyolog-pedagog ve de pc-log um :)

özel bir eğitim kurumunda bilgisayar destekli eğitim yazılımları ve web sayfaları geliştiriyorum

1980 doğumluyum

motorcu arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim

mrb ben bursadan açık hava reklam işleri yapan bir dükkanım var yolu bursaya düşenleri beklerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşım
ercüment erdun
İstanbul/Gaziosmanpaşa
s.muhasebeci+emekli
yaş 48 biay sonra 49

slm :joker: ben muhammet :rendeer: , avcılar, istanbul ünv. kimya mühendisliği 4 görünümlü 3. sınıf öğrencisi, playstation cafe zincirleri sahibi, mondial mct250, yaş 26...

Son düzenleme:
Adım Ali 27 yaşındayım Bir akaryakıt dağıtım kuruluşunda Madeni Yağ Bölge Müdürüyüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar