Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
adım hayati yaşım 26 istanbul/ çapada oturuyorum gıda teknikeriyim aynı zamanda bilgisayar oparatörüyüm ! 2000 model, 125 cc honda titan kullanıyorum !!

adım gokhan 24 yasındayın istanbul emnıyet mudurlugu kadrosunda calışiyorum polis memuruyum nx4 falcon kullanıyorum

abi bana göre bizim sitenin yaş ortalaması çok yüksek kusura bakmayın ama gençlerden çok orta yaş kesimi war hep. bunu gezilerden de anlıyabiliriz
ewet arkadaşlar yaş ortalamamız yüksek ben orta yaş olarak aranızdan ayrılıyorum:mrgreen: gezilerede gelmiyorum :cherry:

merhaba 32 yaşındayım ankarada mobilya centroom da işletme müdürüyüm 15 yıllık mağazacıyım sm 250-4 kullanıcsıyım

Selamlar,İzmir yaş 23 işletme okuyom,kuru temizlemede çalişiyorum x x x

ben antalyadan can 16 yasımın sonundayım ınsallah 17 gırcem.ataturk anadolu lıs. 2. sınıf ogrencısıyım....:bounce: şey bu arada sımdılık motorum yok.hazıranda beat ıns.

ha burdan arkadasımın kız arkadasına ve onun halasının ogluna slm soylemek ıstıyorum.ha abı hangı kameradayız???bıde onemlı olan yarısmak:queen: :cherry: :p (espırı yaptım burda guluncektı)puhahaha gene espırık yaptımmm:bounce: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar