Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
ben oyumu kullanmışım ama cvp yazdım mı diye hatırlamıyorum
ben liseden mezun oldum muhasebe bürosunda çalışıyorum iki yıllık yüksek okul tercih ettim muhasebeci olmak istiyorum

Merhabalar ;
Ben Hamit Marmara Üniversitesi Elektronik bölümü mezunuyum.Arçelik A.Ş. de çalışmaktayım.
Yaşım 21 :)

SLM BENDE ARDA!!! İSTANBUL KOŞUYOLU KADIKÖYDENİM VE OYUNCULUK AJANSINDA KAST MÜDÜRÜYÜM...VARSA TİYATROCU YA DA FİGÜRANLIK YAPMAK İSTEYEN GELSİN BULSUN BENi CİDDEN İYİ BİR AJANSIZ VE PİYASADA ÇOĞU DİZİYE OYUNCU BÖLÜM OYUNCUSU VE FİGÜRASYON GÖNDERİYORUZ:) REKLAM YAPTIK BİRAZ AMA OLSUN ARTIK:D

ha bu arada yaş 21:)

Son düzenleme:
selam ben şakir tekirdağ çorludan özel bir firmada mobilya montaj ustasıyım (yarışmacı arkadaşlara başarılar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam ben istanbuldan mehmet 17 yaşındayım :) öğrenciyim

istanbuldayım, e-ticaret firmasında çalışıyorum, ar-ge sorumlusuyum, 28 yaşındayım. sitemiz:

www.ideefixe.com

bilgisayardan kitaba kitaptan altına.... herşeyi bulabilirsiniz :)

sitemize beklerim :)

Heaaayt .. Ben İzmir'den Semih 17 yaşındaym .. Karşıyaka anadolu'da okuyorum :queen: .. kafkaf yani :cherry: ama sanırım izmirden gidiyorum :pale:

sKy

gökmen- istanbul-denizcilik(uluslararası nakliye)&müzisyenlik-25 ..

Kemal GÜNAY Bursa media group ve bursanın sesi gazetesinin sahibiyiz.
yaşım 25 motorum BMW R60

Adım hakan,23 yaşındayım,elektronik müh olacağım yakında şu aralar elektirk tesisatçılığı yapıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
isim: hasan, yer: istanbul/bakırköy yaş:29 meslek: bir medya kuruluşunda muhabir

adım erol yaş 28 istanbul da oturuyorum.mütercim tercüman olup aynı zaman da inşaat mühendisiyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aybike. İstanbul. Yaş 25. İTÜ Kimya mezunuyum. Kimyager satıcıyım, laboratuvar cihazları satıyorum. İşimi sevmeme rağmen iş yerimdekilerden ve maaşımdan memnun olmadığım için iş arıyorum.. Aslında insan sevdiği işi yapmalı, mesela motosiklet satsam ne kadar mutlu olurum vs vs
çenem düştü tamam azad ediyorum sizi
sevgiyle selamlarım :)

ogün bülent 'ist gitar solist bestekar(mesam) yolu yarıladık geçtik bile:) göstermesekte:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar