Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Yeniden herkese selam vereyim. Siteye kayıt olduğumda 21-25 kategorisini seçmişim an itibari ile 33'ün son günlerini yaşıyorum. İsmim Alperen elektrik-elektronik teknikeriyim. 2015te bisiklete başlayınca siteye uzun zaman girmedim, girmiş olsam da başlıkları üyeliksiz okuyup çıkmışımdır. İçimdeki motor aşkı hiç bir zaman ölmedi sadece dönemin getirdiklerinden dolayı ara vermiş oldum. Yeniden motor alma sürecine girince konulara göz gezdiriyorum.

Motosikleti
TVS Raider 125
Selamlar Emirhan ben 19 yaşındayım Turizm otelcilik mezunuyum aktif olarak otellerde çalışmaktayım

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Konu 2005'te açılmış maşallah. Anket acilen güncellenmeli ya da 2005'teki yaşımı yazacağım:)

Kim bilir ne zaman oy kullandım, 16-20 seçmişim o zaman.
Şimdi 33 yaşındayız.
Foruma kayıt olduğum günü bilirim, zaman uçuyor...

Motosikleti
750x
Bende kaçırdım. Kademelinin çıkmasını bekliyoruz. Eğer çıkarmazlarsa alayına oy vermeyeceğim. Kim çıkarırsa ona oy düşünebilirim.
Valla bizim memlekette milletin hayrına olan işler genelde seçim arifesinde çıkar, abi tamam eyt iyi güzelde saçma sapan bir yasa.. eskiden 1 gün ile 2-3 yıl kaybederdin, şimdi 17 yıl kaybediyorsun. Seçimler yaklaşsın kademeli emeklilik mevzusu siyasilerin gündeminden düşmez artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar