Sitemizn En yeni ve en genç Üyesi Artık bizlerle :D

herkese çok çok teşekkürler,samet-yasaR6 zaat-ı şahaneleri benm halamn oğlu olar kendileri.Çocuk bu kadar msj.ı görünce herkese verecek cvp bulamadı garibim herlde :p Tekrar hoşgeldn sametcm:rendeer:

Hoşgelmişsin genç dostum.O zamanlarda motora binmek ne güzel bir duygudur:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin küçük kardeş

hepinize çok çok teşekkür ederim kısa bi zaman zarfı içinde yurt dışına çıkmamız gerekiyor ailecek bi süre giremeyebilirim üyelik alıp bir mesaj yazıp kaçanlardan değilim hatırlatmak istedim.:wiinkk:döndüğümde tekrar başınızı ağrıtırım:queen:
hepinize iyi sürüşler dilerim sağlıcakla kalın:bounce:

Aramıza hoşgeldin. 7yılın senin için çabuk geçmesi dileğimle...

inşallah yaaa bnde onu çok istiom:salut:

Hoşgeldin Samet...
tez zamanda büyü de görelim senide motor tepesinde :)

tez zamanda büyümeye çalışırım headhunter o bnim abim sayılır onun kaca kurtuda bnim sayılır ilerde bnde onun gibi olucam:wiinkk:

hoş geldin küçük kardeş

hoş bulduk büyük abi

Hoşgeldin ufaklık :cherry:

hoş bulduk tuğba abla

Son düzenleme:
herkese merhaba ben suan almanyadayim buradaki motorlar süper gorünce aklima bu site gelio hepinize iyi sürüsler

hoşgeldin :) bu yaşta motor sevgisi olması çok güzel bir şey tebrik ederim bu yönden seni :)

aslında fazlada küçük sayılmazsın canım hoşgeldin diyelim ben senden dahada küçüktüm amcamın motorunun arkasında artçı giderken ve şuan yaşım 22 allaha şükür içimde motora karşı hiç soğuma olmadı ve 600lük motor bile kullanabilcem ama herşeyden önemlisi bi artçı bile olsan güvenlik ve koruma çok önemli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar