Sitemizn En yeni ve en genç Üyesi Artık bizlerle :D

negüzel ya yeni bir motorcu yetişiyo hoşgeldin samet
hos buldum
Hoşgeldin samet. Kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle.
saol hos buldum

hoşgeldin :) bu yaşta motor sevgisi olması çok güzel bir şey tebrik ederim bu yönden seni :)
tesekkur ederim:)
aslında fazlada küçük sayılmazsın canım hoşgeldin diyelim ben senden dahada küçüktüm amcamın motorunun arkasında artçı giderken ve şuan yaşım 22 allaha şükür içimde motora karşı hiç soğuma olmadı ve 600lük motor bile kullanabilcem ama herşeyden önemlisi bi artçı bile olsan güvenlik ve koruma çok önemli

evet dediklerin cok dogru:)

Son düzenleme:
samet hoşgeldin en genç arkadaşımız..ama kimse kusura bakmasın dün yeni bir tutkun daha keşfettim kendisi 4,5 yasında olan yigenim.dün ilk defa motorla yanlarında gittim nasıl atladı motorumun üstüne... 1 saat boyunca amyaa geyelimmm diyerek esir etti beni.yakında topigi geliyo inşallah... :D:D

bende eskişehir'liyim ama doğma büyme istanbul'luyum;bir süre eskişehir'de yaşadım.... güzel günlerdi; memleketimden genç bir arkadaşımı burada görünce çok mutlu oldum... aramıza hoş geldin...

eskişehir'de neredesiniz?

hoşgeldin aramıza henüz bende bi tanışma topiği açmadım ama sanırım açmak lazım diye düşünüyorum tabi şöyle bişeyde var farkedilmek daha güzel

hoşgeldin kardeşim... ismin sonuna r6 yı yapıştırmayıda unutmamışsın...

Hoşgeldin ama offline olmamam dileğiyle yani katılımcı olman dileğiyle kardeşim:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar