Sitemize yeni üye olan bayanlara nedir bu ilginin sebebi

aya baktım seni gördüm,
sana baktım ayı gördüm....

:queen:

kimi, biz sabıkalıyız. her an banlanabiliriz. kötü örnek oluyoruz sana. seni bu camiadan uzak tutmak adına ne yapabilirim.
seni seven, don carleone.

sorun diil water. yemesi gereken ban yemiyosa(meclisden dışarı) bana bişi olmaz olsada sorun olmaz...

kaynak yok önce bayanlar ve sucuklar:queen:
walla ben herkese hoşgeldin diyorum ayırım yapmıyorum:farao:

dunyanin her ulkesinde ve her toplumunda bu boyledir . cunku tarih boyunca biz kovalamisik onlar kacmis . burdada ayni sey gecerli :wiinkk:

valla ben sarışın hoş bi bayanım bana kimse ilgi göstermedi :queen:

tanisabilirmiyiz :):) , 2mizde erkek olsakta yapcak biseyler buluruz herhalde :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Koşun lan, manita geldi,iki selam çakalım,bakarsın takılırız ilerde"
böyle bir zihniyet yok çoğumuzda.
O zihniyette olanı da ben ayıplamıyorum;kişinin hobilerini paylaşan bir karşı cinsle diyaloğu medeni sınırlar içinde kaldığı sürece elbette doğaldır.
Bu ülkede toplumun önemli bir kesimi motosikleti ve motosiklet kullanıcısını sevmez.Kadınlarda motosiklet sevmeme önyargısı daha da yoğundur.Psikolojik yada sosyal boyutu göz ardı edilerek söylemek gerekirse bu durumda motosiklet seven kadın kelaynak kadar azdır,bu yüzden motosiklet seven kadına ilgi duyulması,saygı gösterilmesi de doğaldır.

ÇüNKü Sitede coğunluğu erkekler olusturuyor.. Bu da erkeklerin bayanlara sempati duymasından kaynaklanıyor :p

2 yıldır bu merak dinmemiş =) abazayız kardeşim 10 tane versen 10uda =)))

"Koşun lan, manita geldi,iki selam çakalım,bakarsın takılırız ilerde"
böyle bir zihniyet yok çoğumuzda.
O zihniyette olanı da ben ayıplamıyorum;kişinin hobilerini paylaşan bir karşı cinsle diyaloğu medeni sınırlar içinde kaldığı sürece elbette doğaldır.
Bu ülkede toplumun önemli bir kesimi motosikleti ve motosiklet kullanıcısını sevmez.Kadınlarda motosiklet sevmeme önyargısı daha da yoğundur.Psikolojik yada sosyal boyutu göz ardı edilerek söylemek gerekirse bu durumda motosiklet seven kadın kelaynak kadar azdır,bu yüzden motosiklet seven kadına ilgi duyulması,saygı gösterilmesi de doğaldır.

valla super yazmıssın.. +125 :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar