O zaman güncel.... :wiinkk:Şu anda 950 kişi online olan bir sitenin 287 oyunun olması... ilginç....
290 oldu :bounce:
O zaman güncel.... :wiinkk:Şu anda 950 kişi online olan bir sitenin 287 oyunun olması... ilginç....
291 'e az kaldı galibaO zaman güncel.... :wiinkk:
290 oldu :bounce:
oğuz nasılsın yaa:mrgreen: :rendeer:
292 de benden, helali hoş olsun291 olmuş.............![]()
ne yapayım oguz'cum tık yok ya 33000 üye 'ye yakışmıyor valla! bari sen anladın:wiinkk: :mrgreen:k.i.bİyidir Ogün'cümSohbet adı altında oy toplayalım dimi kardeşim?:cat:
birde erdoğan sağolsun bazen tuğba işte böyle'böyle :wiinkk:
293 benden
Ne kadar site varmış memlekette?
ne kim nası tuğba??? :sunny:birde erdoğan sağolsun bazen tuğba işte böyle'böyle :wiinkk:
güncelleme olayı' illa söyleteceksin:mrgreen:ne kim nası tuğba??? :sunny:
anlamadım valla :salut:
Paketmi dağatılıyoNe var içinde
![]()
ne kim nası tuğba??? :sunny:
anlamadım valla :salut:
senden önce karıştı:mrgreen: erdoğan anlamadı önce oda çözmüştür gerçi bende kapalı yazdım bende suçluyum yani :mrgreen: hafif bir karışıklık ama düzelmiştirHeee o mesele tamam yahu![]()
![]()
Valla ne yalan söyleyeyim, 145 IQm var diye gezinirdim, sen dişiciğe açıklayana kadar anlamamıştım :queen: :queen: :queen:senden önce karıştı:mrgreen: erdoğan anlamadı önce oda çözmüştür gerçi bende kapalı yazdım bende suçluyum yani :mrgreen: hafif bir karışıklık ama düzelmiştir![]()
ya bende biraz şifreli yazmışım:mrgreen: neyse açıklığa kavuştu reiting arttı:mrgreen: gelsin oylar......Valla ne yalan söyleyeyim, 145 IQm var diye gezinirdim, sen dişiciğe açıklayana kadar anlamamıştım :queen: :queen: :queen: