Sitemizde müzisyen motorcular kimler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitemizde müzisyen motorcular kimler...
İnstrument (enstruman) kelimesinin Türkçe karşılığına bakarsanız araç, vasıta, müzik aleti gibi kelimeler görürsünüz.
Yani bir müzik aleti çalmak veya kullanmak ile bir başka araç kullanmak arasında paralellik var.
Bir başka araçtan kastettiğim otomobil, motosiklet, uçak, fabrikada bir makine, dikiş makinası, vs, vs...
Sevgili müzisyenler, motorcu olmamız çok doğal, hadi tanışalım.
:rendeer:

blok flüt, çok güzel bana bir masal anlat baba çalarım, bir de keçi vurdum bayıra

aslında bende böuna benzer bi topic açmayı düşünüyodum organizasyonlarda falan birlikte çalabiliriz gitar çalıyorum ama repertuar yok hazırlarız ama gerçi ben çalmaya çalıştığımı iddaa ediyorum ama arkadaşlarda çaldığımı iddaa ediyo müzisyen motorcular varsa bi araya gelmeliyiz

Ben hayatını müzikten kazanan varmı demek istedim...

bende gitar çalıyorum aklıma ne eserse çalarım önceleri klasik çalıyordum ama şimdi elektro çalıyorum şuan grubumla birlikte çalışmalar üzerindeyiz inşallah yakında para kazanma yollarınada gidicez

bende ud çalıyorum bi sanat merkezinde...şöle bi hicaz taksim allahhhhhhhhh:)

» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

» Konuya bu linkden devam edebilirsiniz : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8550
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar