Sitem yayın hayatına başladı...

Evet arkadaşlar 2 aydır büyük emek harcadığım siteyi bugun hizmetinize sundum :) Site arkadaşlık portalı olarak geçiyor... Yonjada olan paralı herşeyi burada bulabilceksiniz...Daha sıda var :cat:
Sitemizde forum ve sohbet odamızda bulunuyor...
Profilinizde çok detaylı olarak hazırladım.. Profilinizi son inceleyenler, arkadaş listeniz, profilinize yorum ekleme, 10 tane resim ekleme gibi bir çok detay var...

SosyetizmA ismi Sosyete İzmir Karizma nın birleşmesinden meydana geldi ismi bile 10 gün düşündüm :queen: Tabe sadece izmirliler deil sitemizde olan arkadaşlar...

Sizinde bize katılıp destek vereceğinizi düşünüyorum :rendeer:

Katılmasanız bile en azından sitemizde beyendiğiniz yada çıkarmamı istediğiniz fikirleri benle paylaşırsanız çok sevinirim:bounce:

Motosiklet bir sevgidir...MT bir tutku :bounce:

Tabe ben sitenin adresini yazmamışım yorum bekliyorum :mrgreen:

http://www.sosyetizma.com

Özür ya valla heycandan :p

Son düzenleme:
Sevgili Tornedo,siteni gezdim,inceledim..bravo çok güzel olmuş ellerine sağlık..ilerleyen günlerde üye olacağım kesin..:cat: zevkle takip ediyorum..Allah yolunu açık etsin..sevgi ve saygılarımla..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
müzik berbat la :mrgreen:
ama site çok güzel :rendeer: emeğine sağlık

selamllar

eleştri olarak kabul edersen sevinirim

1- sitenin renkleri kötü, göz alıcı ve ne olduğu anlaşılmıyor
2- sayfa çok karman çorman, karışık. başarılı olan siteleri incele, sade sitelerdir.
3- tepedeki "reklam verebilirsiniz" bölümü siteyi çok ucuz göstermiş

4- bunun başarıya ulaşacağıı düşünme, 40 tane böyle site var zaten. sadece bu işe giriş, bir deneyim olarak algıla derim.

bunlar benim tavsiyelerim. Daha önce birkaç firmaya proje dizayn ettim o nedenle net trendlerini takip ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p :p olduuu peki ayarlarız:mrgreen: :p söliim tornedo'ya kral fm istiyor musti diyim hemen:mrgreen:

bak istekte yazıyorum...
haluk levent dostum - pitirpafıma gelsin
allah belanı versin ismail yk - öcü - mevlüt
gördünmü oğuz yılmaz - 5xe gelsin
seni sana bırakmam ibo - olcana gelsin
kendine de bişi seç bendensin :queen: :queen: :queen: :queen:

Herkeze çok teşekkürler akrep abla hele senin yazman beni çok mutlu etti...
MT izmirdeki arkadaşlar konu dışına bakmıyorlar galiba :salut:

Siteyi geliştirmeye çalışıyorum işte 2 aydır uğraşıyorum...Bu dönemde MT izmire katılım gösteremedim ama artık beraberiz :rendeer:

Moderatör (forrap)
Site güzel olmuş,başlangıç için hiç fena değil...Elinize sağlık:cat:

Akra fm de isterik...:p

Hatta Wıll Smıth den Jıggy wıll ıt çalabilir hep...

Sİteye onlıne müzik sitesi muamelesi hoş olmadı belki ama hayırlı olsunun üstünde karamel gibi düşün...bişey itiraf edeyim o zaman...siteye bile bakmadım bu satırları yazarken...Ama iyi bişeydir tebrik ederim...aferin doğru yoldasınız...:cherry:

Hocam Ana Sayfadakİ Haber Yazilarinda CÜmlelerde Anlamda Ufak Sorunlar War Sanirim. Yanİ CÜmle Basiyla Sonu Arasina Gelİnceye Kadar Zamanda Bİ Kac Deİsİklİk Oluyo Hayranlarinin BÜyÜk Bİr İlgİ GÖsterİleceĞİ Falan Gİbİ ? Şahislar Karismis. Bornovayi Zİyaret Eden MÜsterİlerİnde Orada Olacagi Tahmİn Edİlİyor Olabİlİr Mesela. Bİde Eskİ Haber War Ana Sayfada. 12 Ekİmde Bornovada Aciliyor. Yalan Oldu O Artik Acildi Olcak.
Bİde GÜzel Sehrİmİzİn GÜzel Radyolarindan Bİrİ Olan Radyo Dokuz EylÜl-Ü Olsa GÜsel Olur.
Sİnema Solunu Deİl Salonu Olcak Bİrde Hocam. İlk Bakista Bunlari GÖrdÜm. Hayirli Olsun Sİmdİden Sİte. İzmİre Asigimdir. İzmİr İcİn Ne Yapilsa Yerİdİr.

rene amma incelemişin be :) Valla doğru türkçem o kadar iyi deil :)
Alışkanlık olmuş slm falan yazarsam kızmayın siteye :) ama iyi bi haberci arkadaşım var türkçe öğretmeni olcakmış ona devrediyorum bu işi :) Haber işini yanlış olmasın :bounce:

rene amma incelemişin be :) Valla doğru türkçem o kadar iyi deil :)
Alışkanlık olmuş slm falan yazarsam kızmayın siteye :) ama iyi bi haberci arkadaşım var türkçe öğretmeni olcakmış ona devrediyorum bu işi :) Haber işini yanlış olmasın :bounce:

::blusssh: anlaşıldı...tamam:p :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar