- Konu Yazar
"Mondial denen hurda yığını" başlıklı yazımla ilgili bu siteyi kuran arkadaşlara bir sitemim yok çokta iyi olmuş ama üye arkadaşlardan tahamülü olmayanlara kırıldım sen bayimisin yok noktalama işaretlerim yokmuş ben dilbigisi sınavınamı giriyorum nette kim imla kurallarına dikat ediyor yani bir malı beğenmemek veya eleştiri getirmek yada daha önceden eleştirilmiş olması benim fikrimi söylememe engelmi hakkım olmalı diye düşünüyorum hiç bir arkadaşa hiç bir sözüm yok sadece ben fikrimi söyledim katılıp katılmamak tabiki size kalmış ama itam etmek kırıcı oluyor bence Türkiye yıllardın birbirimize tahamülümüz olmamasından kaybeddi yaşı musait olanlar bunu iyi bilir ben 35 yaşındayım o zamanlar çocuktuk ama gördük burdaki kimse benim müşterim deyil ne diye bir motorun bayisi oluyum diyerini karalayım ben fikrimi söyledim ve arkasındayım benim niyetim karalama deyil herkes kendi işine baksın motosiklet hobisi hevesi olan bizleri kullanmasınlar buzdolapçı ne kadar malının arkasında duracak göreceğiz bu gün asyayı taklit etti yarın kanuniyi bu adamlar satışlar durunca herkes kendi işine dönecek ve biz yine buralarda başbaşa kalacaz biz her zaman bu hobiyi taşıyacaz lütfen birbirimizi eleştirirken biraz daha anlayış benim eleştirim şahsa deyildi makinayaydı dikkat "Kötümser yalnız tüneli görür,
İyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür"
Selamlar Saygılar
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************
İyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür"
Selamlar Saygılar
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************