Site yaptım, fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar bilişim bölümünde okuyorum, çalışma olsun diye site yapıyordum evde. Baya uğraştım sonunda ortaya güzel birşey çıkarttım sanırım. Daha da ekleyeceğim şeyler olacak. Sizce nasıl olmuş, neler katılmalı? Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Buyurun link: http://motorcunuz.hol.es/

Tek sayfa mı derken? Anasayfa- Hizmetlerimiz-Videolar ve İletişim var?

Cepten girince fark etmedim. Ama yinede gelistir. bir hedef belirle. Sitenin amaci olsun

Arkadaşlar bilişim bölümünde okuyorum, çalışma olsun diye site yapıyordum evde. Baya uğraştım sonunda ortaya güzel birşey çıkarttım sanırım. Daha da ekleyeceğim şeyler olacak. Sizce nasıl olmuş, neler katılmalı? Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Buyurun link: http://motorcunuz.hol.es/

Ortaya güzel birşey çıkarmamış öylede çok uğraşmamışsın. Kusura bakma ama gayet tembel işi olmuş.

Sen daha çooook çalışmalısın sonra da sorarken ortaya ne çıkarttığını bırak da insanlar söylesin.

Bilip bilmeyen insanlara nasil olmus diye sorma pofidik kardesim sonra bak boyle kozmik yorumlar alirsin, bos yere canin sikilmasin. Bilen insanlara sor, bu isin uzmanlarina sor. Elaleme degil :)

Eline saglik, ama kendini gelistirmeye devam :)

Bilip bilmeyen insanlara nasil olmus diye sorma pofidik kardesim sonra bak boyle kozmik yorumlar alirsin, bos yere canin sikilmasin. Bilen insanlara sor, bu isin uzmanlarina sor. Elaleme degil :)

Eline saglik, ama kendini gelistirmeye devam :)
tesekkür ederim :)

Web sitesi yapmaktan anlamam ama kişisel düşünce olarak ilk site için bence güzel.Bi işe ilk başlarken herkes mükemmel bi sonuç çıkarmıyo sonuçta ortaya, yorumlara baktımda sanki bu işin ehli biri bu siteyi yapmış bu kadar yıllık tecrübeye göre baştan sağma olmuş gibi yazmışlar.Daha yolun başındasın kendini geliştireceksin daha güzel çalışmaların olacaktır.Eline sağlık.

eline sağlık bence güzel olmuş her şey yerli yerinde tabi ki bu işi zamanla ilerletirsin daha da güzel çalışmalar ortaya çıkarabilirsin

hoş bir site olmuş. Kişisel fikrim buttonların boyutunu küçültmen, bu şekli kör göze parmak olmuş. Belli ki seviyorsun ama olay sadace pratikte gelişmek değil, teorik bilgilerde edinerek estetik ve tasarım algını geliştirmeni öneririm. :) Herşeyden önemlisi aldığın en kötü yorumları bile olumlu ve yapıcı şekilde süzgeçten geçirip çalışmaya devam et ;)

Herkese teşekkür ederim. İlk denemelerim daha zamanla kesinlikle geliştireceğim :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
blog sitesi yapsan daha iyiymiş :) ama eline sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar