Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...

ozlemisin burasini yaw,kokusu bile degisik,geyigi okurken yazcak cok sey geldi aklima ama gec kaldik,gecti artik,
ama en hosuna giden mete abinin alp abiye karbon kagidinin ne i$e yaradigini sormasiydi,
Istek :Erhan abi,lutfen google'da furek diye cikan topic'i sil orda benimde nickim cikiyo,bu yastan sonra shubuo oldu dedittirmem kendime,hem furekle kanka yazmislar beni,o en son fener sampiyon olana kadardi :bounce:

ozlemisin burasini yaw,kokusu bile degisik,geyigi okurken yazcak cok sey geldi aklima ama gec kaldik,gecti artik,
ama en hosuna giden mete abinin alp abiye karbon kagidinin ne i$e yaradigini sormasiydi,
Istek :Erhan abi,lutfen google'da furek diye cikan topic'i sil orda benimde nickim cikiyo,bu yastan sonra shubuo oldu dedittirmem kendime,hem furekle kanka yazmislar beni,o en son fener sampiyon olana kadardi :bounce:

ya dostum ne oldu anlatın biriniz...psikopata bağladınız beni ha...fukuatmı var...:pale:

alpde bişeylere uyuzum falan dedi...bi halt var ama söylemiyonuz...

beton kardeş tıger bi antipati yapmak istemedi bence...bizi tanıdıkca hak vericeksin...mesela benim ne dilimde ne klavyemde ne beyinde bir ayar yoktur...herşey sanalda değildir ama dediğim gibi hepimiz kardeşiz vatan millet sakarya...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
beton kardeş tıger bi antipati yapmak istemedi bence...bizi tanıdıkca hak vericeksin...mesela benim ne dilimde ne klavyemde ne beyinde bir ayar yoktur...herşey sanalda değildir ama dediğim gibi hepimiz kardeşiz vatan millet sakarya...:p

gerçekler acıdır, acıtır mete
hiçbir platformda görmediğim bir makaleyi kaleme alma zamanı geldi. 1-2 yıllık aktif motorcuyum ve kesinlikle otorite değilim ama bu konuda hiçkimseyi uyarı yaparken görmedim. biranlık hevesleri uğruna insanlar bu tehlikeye atılıyorlar, peki bunu yapacabilecek kabiliyet var mı? bunlara değinecem.

hel şu arkadaş birki gün gezsin motorla, anlayacaz durumunu.

Son düzenleme:
kanka kavga hır gür çıkarmayın...birbirinizi yemeyin şu 75 yıllık dünyada...:p

Motosikleti
amaç kavga değil mete. bu iş herkese göre değil amacım bunu anlatmak ama bunu kendi başlığında tartışırız.
konuya dönersek:
bide kavgacı tayfa vardır. biri ters bişe söylese de çatışma çıksa diye beklerler.
bir de yeni bi fürek tayfası çıkmış haberin var mı bilmem?

amaç kavga değil mete. bu iş herkese göre değil amacım bunu anlatmak ama bunu kendi başlığında tartışırız.
konuya dönersek:
bide kavgacı tayfa vardır. biri ters bişe söylese de çatışma çıksa diye beklerler.
bir de yeni bi fürek tayfası çıkmış haberin var mı bilmem?

orasını bilmem ben...:p

ama tatlı tatlı yazışın...kırmayın birbirinizi...şu 450 yıllık dünyada...:p

Motosikleti
bakıyorum da çıtayı gitgide yükseltiyorsun.

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, tigermbz, Betonarme

hadi tatlıya bağlayında şu işi muhabbetin tadını bozmayalım...hadi bakim kaynaşın...:p

Bugun ilk kez kullandım motorumu, heyecan heves faslı klasik zaten. yaklaşık 50 mlik bir alanda bir o tarafa bir bu tarafa gidip geldim. vites vs.. çok zorlamadı. motordan kaynaklı bir rahatlık var sanırım burda, debriyaj kavramasına vs.. alışmak zor olmadı. ammavelakin fren olayına biraz dikkat gerekecek sanırım, ön arka dengelemesi vs.. yabancı biraz.
Çok da detaya inmeye gerek yok, ağır ağır çıkacağım merdivenlerden

ortamı germeye gerek yok pek tabi, hele ki yeni yeni ortama ısınan biri olarak dikkatli seçmem lazım cümleleri di mi

ammavelakin motorculuk senin işin değil diyen 1-2 yıllık aktif bi motorcuya karşılık vermek de zor tabi.
güzel oldu ama, ne o devamlı hoşgeldin beşgittin kazasız sürüşler paylaşım için teşekkürler filan..hep amerikanın uyuzlaştırma politikaları bunlar..

Motosikleti
la sende amma yaptın be, tartıştığımızı kim söyledi. ben sadece arkadaşı baştan uyarmak niyetindeyim, tamamen iyi niyetli bir yaklaşım.
zorla kavga ettirecek bizi.
araya nifak tohumları ekip milleti birbirine düşüren üye ambiansı seni :queen:

betonarme, sürüşe devam. yarın iyice gez. trafiğe çıkmadan uzun mesafe yapmaya çalış. arada aniden fren kısmyı dene. basmadan önce haberin olmasın, bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
heh şöyle sevgi tohumları ekin...kelebekler uçsun böcükler coşsun...doğa...toprak...kuş...ağaç falan...:p

herkesin motorculuğu kendine be tıgercan...boşver...yani yazında dedinki

"biranlık hevesleri uğruna insanlar bu tehlikeye atılıyorlar, peki bunu yapacabilecek kabiliyet var mı? bunlara değinecem."

bunu yazdınmı karşı taraf yanlış anlayabilir...

Bugun ilk kez kullandım motorumu, heyecan heves faslı klasik zaten. yaklaşık 50 mlik bir alanda bir o tarafa bir bu tarafa gidip geldim. vites vs.. çok zorlamadı. motordan kaynaklı bir rahatlık var sanırım burda, debriyaj kavramasına vs.. alışmak zor olmadı. ammavelakin fren olayına biraz dikkat gerekecek sanırım, ön arka dengelemesi vs.. yabancı biraz.
Çok da detaya inmeye gerek yok, ağır ağır çıkacağım merdivenlerden..

dostum kimse anasının karnında öğrenmedi zaten...hepimiz düşe kalka bu işi kaptık...zamanla özgüvenin artacak...ben uzun yıllar bisiklet ve mobilete binince şu an elimdeki motora verdiğim değer doğal olarak fazla oluyor...güzel motor...kıymetini bil...motor düşerse için cız ediyorsa sende bizdensin demektir...benim ölçüm bu...kankan olacak motor...:p

Son düzenleme:
tuhaf bir hal aldı muhabbet, şimdi 1-2 hafta ben günlük rapor yazıcam. ondan sonra "yaw bugun frene çok bastım alet altımdan kaydı gitti, ben bu işi beceremicem galiba" filan dicem ben bigün.

sen de tam o noktada gökten gelip beni göstererek aha ben demiştim bu beceremez diye nidalarıyla erol taş gülüşü yapıcan.. :queen:

mete_han abimiz de bana karşı sempatisini bir anda yitirip sen git kumda oyna diyecek :salut:

Motosikleti
aslında biraz bu konuyla da alakalı. insanlar etraftan görüp bir heves motor alıyorlar.
etrafta çok iyi yaptın, rüzgarın bol olsun, yakıştı sana diyen üye tipleri. hangi kategori olduğunu sen bilin.
bi dakka birader aldın da sen bu işi yapacak durumdamısın diyen pek yok.
iyi bir futbolcu iyi bir futbolcu olarak doğar. sadece geliştirmek için antrenmana ihtiyacı vardır. beceremeyen de beceremez bu işi. ne eğitim verirsen ver, bu böyledir.
gerçi muhatabımı tanımadan konuştuklarım boş laf. belki bilmediği bir şey olduğu için korkuyordur sadece.
amaç verdiği tepkiye göre tanımaya çalışmak :wiinkk:

Betoncan ben kimseye hesap sormam veya ukalalık yapmam...en azından seni tanıdıktan sonra bu frekansa girebilirim...tıger dostum frekansı ayarlayamadı...yanlış dalga boyutuna girdi...ordan karıştı...yani gerçekler tabiki acıdır ama kafası yerle buluşmayan birine ne diyebilirizki...neyi öğretebilirizki...sadece destek olmak gerek...1000 rr alsan ve ilk motorum desen bende tepki verirdim ama şu aşamada hep destek tam destek...

evet canım...senin işlettiğin mekana transfer olabilirim...:queen:

olmaz yabancı hatunları korkutursun sen 130 kiloluk bir fürek amanin bu manzarayı düşünemiyorum bile bide seni cıbıfın üzerinde görseler direk almanyanın bild gazetesine çıkarsın :queen:

olmaz yabancı hatunları korkutursun sen 130 kiloluk bir fürek amanin bu manzarayı düşünemiyorum bile bide seni cıbıfın üzerinde görseler direk almanyanın bild gazetesine çıkarsın :queen:

vallah senin gibi bi romanya kackinindan korkmuyolarsa 130 kg'den hayatta korkmazlar :queen::queen::queen:
Not:bu yazi sakin mete_han'i koruma amacli yazildi dusunulmesin,sadece geydirme amacli :bounce::bounce::bounce:

vallah senin gibi bi romanya kackinindan korkmuyolarsa 130 kg'den hayatta korkmazlar :queen::queen::queen:
Not:bu yazi sakin mete_han'i koruma amacli yazildi dusunulmesin,sadece geydirme amacli :bounce::bounce::bounce:

hehehe...:psağlam yazdın he...bu arada işler artık aşık usulü atışmaya dönüşüyor...güzel oluyor...ama borubaday kaçtı...çevrimdışı...öğrencilerim sağolsun...boynuz kulağı geçti valla...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Hadi hadi....Yağcılığını da yapıyon...Adam fenerli işte....Bırak artık gel saflarımıza....:p:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar