Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...

mete_han hocam, geçen zaman zarfında üye profillerinde bi değişim var mı ?
güncellemek lazım ara ara, eklemeler yapılmalı
mete_han profiller 2007 katalogundan bir giriş yap bizlere, bir grup arkadas
permutasyonları hesaplarken biz mankenler üzerinde görelim yeni modelleri

abiler beyin durmuş vaziyette ya...iş gücten valla eski geyik performansında değilim...yaza doğru işler azalsın kendimi size adıycam yine...:p

işin içine beyin girecekse beni düş listeden
sen adama tarihi hakkında bilgi ver, biz kolları keser biriktiririz kanı orta sunakta

hobarey yelken açmak lazım muhabbete

işin içine beyin girecekse beni düş listeden
sen adama tarihi hakkında bilgi ver, biz kolları keser biriktiririz kanı orta sunakta

hobarey yelken açmak lazım muhabbete

:queen:vay be bi tek kendim bizzat ben şahsen yetenekliyim diye bilirdim...

ne cevherler var...:p

Zırtstar şarkı yarışmasında ibrahim tatlısesten tam puan almış gibi hissettim kendimi. eywallah mete_han

alp_tunayın tarzını biraz armagan"a benzettim lakin. içten içe bi gıcık olma durumu var sanki :p

ah bi de binebilsem şu motora, hiç sorgulamıcam burdaki varlığımı

Zırtstar şarkı yarışmasında ibrahim tatlısesten tam puan almış gibi hissettim kendimi. eywallah mete_han

alp_tunayın tarzını biraz armagan"a benzettim lakin. içten içe bi gıcık olma durumu var sanki :p

Ne yani Hyo. garajdamı yatıyor :silent:

Alp Armağandan beter...muhafeleti yüzüne gözüne bulaştırmış bir arkadaşım...

senin nen var kuzum...kaba yerinde bi problemmi var...niye pinemiyon...:p

problem "cesaret etme ve doğuştan sahip olunan bazı yeteneklerle kolay adapte olabilme" genlerimde.

motoru bu hafta içinde aldım, daha bugun halletim ruhsatı filan. ehliyet de var.
ammavelakin üstünde güzel poz vermek dışında bir sürüş deneyimim yok.

kısmetse bu haftasonu ufak ufak alıştırıcam kendimi, yaş 30a yaklaşınca öyle kendimize yollara vurup saldım çayıra mevlam kayıra diyemiyoruz. hafif bilinç başladı bünyede gıcık oluyorum.

haa bu arada alp_tunay benim netten aşina olup da gerçek hayatta gördüğüm ilk motorcudur :)

Hayırlı olsun üstad.. Geç olsun güç olmasın.. Mağazadan ilk motorunu alıp eve gitmeye çalışırken , yada ilk haftasonu uzun yol yapmaya çalışırlarken patlayanlardan olmaktansa , ürkek ama garantici olmak daha iyi.. Kazasız sürüşler sana..

sağolasın dostum, kazasız sürüşler herkes için

hafif yeni türkü tadı yakaladık hoş oldu ama sonradan sonraya ürkek ama garantici lafı bitirdi beni, az biraz soluklanan gençliğimi yedin :cherry:

sağolasın dostum, kazasız sürüşler herkes için

hafif yeni türkü tadı yakaladık hoş oldu ama sonradan sonraya ürkek ama garantici lafı bitirdi beni, az biraz soluklanan gençliğimi yedin :cherry:

Hemen geri alalım lafımızı o zaman :cherry: Ama sende üç onluk mevzuat oluyoruz , yaş kemale eriyor , sağlama oynamak gerek gibisinden yazmışsın.. Yoksa en hızlımız sensin tamam:mrgreen: Yollar bize memleket biliyosun... :rendeer:

problem "cesaret etme ve doğuştan sahip olunan bazı yeteneklerle kolay adapte olabilme" genlerimde.

motoru bu hafta içinde aldım, daha bugun halletim ruhsatı filan. ehliyet de var.
ammavelakin üstünde güzel poz vermek dışında bir sürüş deneyimim yok.

kısmetse bu haftasonu ufak ufak alıştırıcam kendimi, yaş 30a yaklaşınca öyle kendimize yollara vurup saldım çayıra mevlam kayıra diyemiyoruz. hafif bilinç başladı bünyede gıcık oluyorum.

haa bu arada alp_tunay benim netten aşina olup da gerçek hayatta gördüğüm ilk motorcudur :)

yahu motora binmeden bu sevdayı aşkı nasıl yakaladın...nasıl oldu...

mete_han hocam bünyede had safhada isyan birikmiş, bir şekilde patlak verecekti, kısmet böyleymiş. en güzeli oldu ama, mutluyum. aşk şimdi böyle, düşün artık 3-5 bin km. sonra

tencere, hocam ben onları onaylayın diye söylemiyorum. ben öyle dedikçe sen dur daha gençsin filan diyeceksin ki birbirimizi ayakta tutabilelim. Aksi halde 5-10 sene sonra ben sana kırmızı beşli atarım, sen gösterge yaparsın ücra mahalle kahvelerinde :) hatunların birbirlerine yok kilo almamışsın, fıstık gibisin gazı gibi bişi bu. destek olalım birbirimize rica edicem, hepimiz genciz bi yerde

ok...hayırlı olsun...koruma tayfasına dikkat et...kafa betonla buluşmasın...fena oluyor...aman diyim...öğrenme aşaması sakat olur...panik anlarında soğukkanlı olursan ne mutlu sana...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
betonarme sen bu işten vazgeç, motorculuk senin işin değil

tigermbz, dostum seni ciddiye almam için son bir mesaj hakkın kaldı, kullan bakalım ne diyeceksin

mete_han bezgin bekirlik ultra bir kavram bize, hafif uyuzum ama bünyesel, mecbur soğukkanlıyım yani

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
haftasonunu motorla geçirmeye çalış, sonra ayrı bir konu aç ve ne hissettiğini yaz ona göre konuşalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar