Site biraz ağırlaştı sanki?

Sanıyorum bu sorun bitek bende olmuyor ama yinede bilgilendirsem iyi olur diye düşündüm.

Motosiklet.net son güncellemesinden bu yana sayfa tepki süreleri çok artmaya başladı.

Bazen açtığım bir sayfa açılmıyor ve tepki alamıyorum. Gece 4'de olsa bile böyle durumlar oluyor.

Bazı zamanlarda birden fazla sekme açarak hangisinin önce açıldığına bakmam falan gerekiyor.

Sanıyorum sunucu veya kodda bir takım sorunlar var ki sitenin sadece anasayfası 2.5MB olması da büyük bi etken olabilir.

Sadece yöneticileri bilgilendirme amaçlı yazıyorum, belki farkında olmadığınız bir durumdur.

Belki spesifik bir sorundur diye aşağı yukarı bir donanım profilide atıyorum.
Windows 8.1 - AMD FX8350 - 64GB ram - 50Mbit/s Superonline

Site tepki süreleri ise böyle.

2014_03_11_1950_by_kefeeee-d79siuv.png

2014_03_11_1958_by_kefeeee-d79sj0r.png

Ortalama süre veren referans sitelerin %88'inden daha yavaş çalışmış. Baya sıkıntılı bir hız sanıyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
internet çok ağır bu ara, hatta berbat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve ek olarak mobili düzeltin admin abiler video atilinca ekran kayiyor sayfanin alt kismina inilmiyor, Ayrica cevap yazarken Smile koyamiyoruz ezberledigimiz kodlari yaziyoruz, ve bildirimleride duzeltin gelen begenilere bakamiyoruz.
( Mobil icin )

Türkiye genelinde internet sıkıntısı olduğun doydum dün, genelinde yavaşlamış sanırsam.

Anasayfada bulunan 10 sekmeli haber penceresinden dolayı 100Mbit internette 6 saniye gecikme yaşanıyor.
alt taraftaki üye fotoğrafları kısmı da aynı şekilde, çünkü tarayıcı 10 sekme olsa bile hepsini aynı zamanda yüklemeye çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar