Sissybar Keeway

obkavi' Alıntı:
selam bende yeni bir keeway aldım açıkçası alır almaz alarmı ve uzaktan kubandası bozuk çıktı serviste pek anlamıyor sanırım ne yapacağımı şaşırdım

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Aldığın yere götürürsen evraklarınla birlikte ellerinde parça varsa alarmın beynini değiştirirler (kontrol ettikten sonra tabi) fazla sürmez. Canını sıkma bence.

Ok doslar sonunda bende sisybar sahibi oldum hemde bayagi ucuza patladi kanuni seyhan nin sisybarini taktik arkasinada birde sosis canta cok sik oldu. Sisybarin fiyati 46 ytl iscilik ise 10 ytl sosis canta 15 ytl . Sanirim en ucuz benimki oldu.Hemde kaynaksiz direk vidalar ile taktik tam oturdu.:cat:
dsc01928small4ab.jpg

dsc01929small8px.jpg

dsc01930small0pn.jpg

Güzel bir sisiy bar olmuş hayırlı olsun ZEDA3000.Bu arada yan çantalarda deforme olmuş.Daha güzel görünmesi için çantaların içersine 4 mm MDF kestir daha şık duruyor o zaman. içine yapıştıracaksın sadece civatalara gelen yerleri de delersin

zeda çok güzel olmuş ben adana da tek bir bayi var sordum yokmuş hemde komple set 75 YTL dediler.irtibata geçelim de bana ordan kargo ile yollayabilir misin MSN e mesaj atabilirsin.ben burda kendim takarım.

Son düzenleme:
Beyler valla bende 150 ytl ye aldım peşin para işte altta resimleri 45 ytl bende kanunininkini taktıracaktım ama gorunce hosuma gıtmedı ve arkadakı ıcın rahat gelmedi cunku cok gerıde duruyor sırtını yastlama ımkanın yok yanı gostermeklik konmus gıbı ama cıdden arkadakı rahat olsun ıstıyorsanız bıraz paraya kıyacaksınız
İşte size benimkinin resimleri bide buna bakın ilgileneler 05327374526 arayabılır yardımcı olurum

[URL=http://img221.imageshack.us/my.php?image=67nf1.jpg]
31nz.th.jpg
[/URL]

Evet olumlu yada olumsuz yorumlarınızı beklıyorum

Son düzenleme:
Merhaba Borty,
Sisi bardan hala elinde varsa bir ara yanına uğramak istiyorum. Özellikle arkasındaki silindir çanta ile çok şık durmuş.

Roland anca baktım buraya pardon,istediğin zaman uğrayabilirsin beklerim,elimde bir adet var,isteyenlerede yaptırırız sorun değil

Sağolsun Emirhan dostumun sayesinde bende sisy barımı taktım. 30 YTL ye mal oldu (kargo dahil) yani 30 YTL ye işçilikte verirseniz mal ediyorsunuz 150 YTL gibi fahiş para vermenize gerek yok. Tabi birde zevk meselesi ZEDA nın ki ile aynı
Herkese kazasız belasız günler.

xblglw.jpg

xbliko.jpg

xblkew.jpg

Resimlerçok büyük oldu galiba. birdahaki sefere küçük boyutlandırırım.

Son düzenleme:
tuzemen;
Dostum bu sisybardan taktirmaya karar verdim,Kanuni servisleri bihafta on gun sonra gelir diyorlar...Nereden temin edebilirim?

Arkadaşlar 30 YTL ye malettiğim SİSY bar ıın kanuniden bizimkilere dönüştürme öyküsünü resimlerle anlatırsam daha iyi anlaşılır.
Elinize alıyorsunuz 2 adet yan çıta. Ancak kavisli olduğu için preste düzeltmek gerek.Bu halde takamıyorsunuz çünkü koltukları sıkıştırıyor o yuzden 2 çıta arasındaki mesafeyi artırmak gerekli.
10icaxh.jpg

şimdi düzelteceğiz
10icbdj.jpg

10icdnq.jpg

10icby0.jpg

Düzeltme işlemi tamamlandı.Çekiçle düzeltmedik ki nikelaj zarar görmesin.
yan çıtaların uç kısmına parça kaynatacağız ki sisy bar geriye
doğru eğik olmasın.
10ice3k.jpg

Bu kaynak yaptığımız parçalar yan çantaların bağlanmış olduğu nikelaj kısmın içine dayanacağı için hem gorunmemekte hemde destek olmaktadır.Bu arada kaynağı yaparken nikelaja zarar vermemek için çok dikkatli kaynak yapmalıyız.
Isı etkisiyle siyahlaşmaması için su ile soğutma yaptık.

10icf0g.jpg

10icgpe.jpg

Modifikasyon işlemi tamam.Geriye montaj işlemi kalıyor. Ben geçici olarak boyle monte ettim ama motora takarken tek tek parçaları monte ettiğim için ayırmak zorunda kaldım. Montajdan sonra
Birde üzerine sosis çanta takarsanız yapmış olduğunuz modifikasyonları ya da hataları kapatmış oluyorsunuz.
10icht1.jpg

10icjlf.jpg

Dikkat ederseniz kaynatmış olduğumuz parçalar dışa geliyor. Sebebi de çantanın bağlı olduğu kısmın altına gelerek geriye doğru yatmayı engelliyor. parça yüksekliği ne kadar fazla olursa o kadar dik duruyor çokta rahat.

bundan iyisi can sağlığı

Son düzenleme:
ana benim sissy bar :cherry: çok teşekkür ederim yucel abi harcadığın emekten dolayı :rendeer:

@gehgeh;
abi ben seni yenimahallede görüyorum seni yani motorunu geçen günde esenyalı e5 de gördüm seni işe giderken artçınla beraber. yenimahallede görürsem motorunu üstüne oturup bekliicem seni bir sürü üyenin motorunu görüyorum ama tanışmak nasip olmuyor. mesela moto gp de de gördüm ama yarış heyecanına kaçırdım :)

arkdaşlar bu sisy bar olayını nasıl taktırayım bu fiyata ben şişlideyim de adres yada tlf verirmisiniz

ebru_soldier' Alıntı:
arkdaşlar bu sisy bar olayını nasıl taktırayım bu fiyata ben şişlideyim de adres yada tlf verirmisiniz

Ebru biz seni en son gördüğümüzde motoru satıyodun sonra hatlar koptu şimdi neyapıyosun ne aldın yerine

bişe almadım ya alıştım motora hemde çok ii alıştım barıştık:))sisy bar a ne dersin

ebru sana özelden iletişim bilgilerini attım,

obkavi teşekkürler,

Genel olarak burada bilgi paylaşımı olması açısından arkadaşlar size birşey açıklamak istiyorum

Öncelikle ben sissybar yapıp bununla geçinen biri değil,senaristlik ve organizatörlük yapan biriyim,motora heves sardım ve bu ilk motorum bir cruiser sisysiz olmayacağı için baba mesleği ve meslek lisesi çıkışlı biri olarak acil olarak kendime sisy yaptım ve daha önce tekrarlamam rağmen üstüne basarak söylüyorum,en iyisini yaptım.

Çünkü Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

Tekrar idda ediyorum,kimse benim yaptığım sisybarı daha aşağı mal edemez,burada 30ada sisy var denildi tabiki olur,10a bile olur

tel maşa,krom,kaplama,dökme demir,döküm hepsi ucuz ve kötü malzemeler,ömür boyu garantili tek metal paslanmaz çeliktir ve bende onu kullandım.

Tekrar edeyim ben sisy bar satmıyorum,uğraşacak zamanım yok ama isteyen arkadaşlara sadece temin etmede cani gönülden yardımcı olurum,ön yargısız delikanlı mert olan herkese

saygılar,sevgiler

buda benden olsun buda kanuni acık değişiklikle bu hale geldi 2 ekstradan delik actım okadar zevkler tartışılmaz bence hoş gibi yandan bakınca camla aynı acıda aynı yükseklikle.ekstradan stop üstüne taktım şık oldu be yakıyor bide cantaların icine plastik leğenden faydalandım dikdörtken cantanın civileriyle monte etim cantalar düz gözüküyor boş olduğunda valah.:))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar