- Konu Yazar
onun için araya anahtar koydum ya..gerektigi zaman kapatıp gerektigi zaman açayım diyeElinize sağlık, güzel olmuş. Umarım geceleri bu farları açık şekilde trafikte seyretmiyorsunuzdur.
onun için araya anahtar koydum ya..gerektigi zaman kapatıp gerektigi zaman açayım diyeElinize sağlık, güzel olmuş. Umarım geceleri bu farları açık şekilde trafikte seyretmiyorsunuzdur.
saolasın eray..evet görüselim en kısa zamanda...ümit senle en kısa zamanda görüşmemiz lazım kardeşim
bizim topikte demiştim burda da diyorum ellerine sağlık çok güzel olmuş![]()
tesekkler..ben istanbulda karaköyden almıştım..elektirkçilerden..arkadasım eline sağlık cok güzel olmus,sana birşey sormak istiyorum
bu acma kapatma(on-off ) düğmesini nerden bulabilirim, piyasada bilinen bir adı var mı?
suan kullandıgımda ev tipi ve 12 w ilw çalışıyorr..Arkadaslar ben direk 12 voltla calısan (ev tipi galiba) led aldım motora baglamadan önce direnç filan takmam gereklimi yoksa direk baglayabilir miyim ? 3volt civarı olmalılar tam hatırlamıyorum
abi öle bişi aklımda var aslındada üümit kardeşim aklında bulunsun hazır lens satın alıp o sislerin daha uzağı aydınlatmasını sağlayabilirsin
iyi olacak hasta doktorun ayagına gelirmişHastayım la şu motora![]()
iyi olacak hasta doktorun ayagına gelirmiş)
çözelim hastalıgınıı.
hımm..hayırlısı ile alırsın insallah.Allaha şükür turp gibiyim abipancar motoru gibi tıdak tıdak tıdak
![]()
Allah nasip ederse yaza almak istiyorum Mondial Mh 125 drift'i süper motor![]()
sana bağlı bendeki 20derece lensler 45 metreye kadar aydınlatıyorkaç derece lens almalıyım uzagı aydınlatmak içinnn???
tamam ozaman bende 20 derece lens alayımm..sana bağlı bendeki 20derece lensler 45 metreye kadar aydınlatıyor
bu arada senin motosiklet 100 km de kaç litre benzin yakıyor denedin mi?
sana bağlı bendeki 20derece lensler 45 metreye kadar aydınlatıyor
bu arada senin motosiklet 100 km de kaç litre benzin yakıyor denedin mi?