Sırt Çantası

Merhabalar arkadaşlar
Motorda giderken bazen taşımam gereken ufak tefek bir iki esyam oluyor
bunlar ıcın canta dusunuyorum
yardımcı olabılırsenız sevınırım
fıyat olarak 50-80 arası bırsey olursa tadından yenmez :)

sunu kullananınız var mı varsa bılgı alabılır mıyım ?

http://www.motomaxonlineshop.com/main/bering_bega_sirt_cantasi-pmu231.html

şimdide bunu buldum
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-Sirt-cantasi-Kask-Bolmeli-_46180.html#0

tex markası nasıl bir markadır kullananlar urunlerı hakkında yorum yapabilir mi

Son düzenleme:
shad 33 diye bi model vardı yaklaşık 35litre civarı aradığın fiyat aralığında 1 2 hafta öne vardı bende yeni aldım bütçem el vermediğinden çin malı aldım ama pek memnun olduğumu söyleyemem

sırt çantası arıyorum ben dostum
yazdığın için teşekkür ederim
senin bu yazdığın topcase dedikleri cinsten oluyor heralde

shad 33 diye bi model vardı yaklaşık 35litre civarı aradığın fiyat aralığında 1 2 hafta öne vardı bende yeni aldım bütçem el vermediğinden çin malı aldım ama pek memnun olduğumu söyleyemem
Neden memnun değilsiniz, çin malı çantaların ne eksiği var ? bağlantı sistemine güvenmiyorsanız sağlam değilse, bağlantı aparatının motora bağlandığı noktalarından çantaya delik delin, aparatsız direk olarak motora tutturun binlerce çukurdan geçseniz de çanta düşmez :) Eninde sonunda 2-3 kilo bir plastik yığınına biraz kaliteli diye 300 lira para verilmesini israf olarak görüyorum, hele 2-3 milyarlık motorlara alınıyorsa o çanta.

Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum. Motorsiklet mazasından olunca zevk = kazık, farklı bir yerden aynısı ihtiyaç =makul oluyor. Bende yazın bir çanta altım büyük bir kırtasiyeden. Askılar gergili, sırt bölgesi ortopedik+terletmiyor,su geçirmez,çok gözlü,görünümü güzel dışı fileli. Bu çantayı 35 tl ye aldım. Aynısı abartmıtorun motorsiklet mağzasında 85 tl ye gördüm. Alternetiflere bakın ben öyle yaptım çokta güzel oldu. Sürüş esnasında savurmuyor.

Neden memnun değilsiniz, çin malı çantaların ne eksiği var ? bağlantı sistemine güvenmiyorsanız sağlam değilse, bağlantı aparatının motora bağlandığı noktalarından çantaya delik delin, aparatsız direk olarak motora tutturun binlerce çukurdan geçseniz de çanta düşmez :) Eninde sonunda 2-3 kilo bir plastik yığınına biraz kaliteli diye 300 lira para verilmesini israf olarak görüyorum, hele 2-3 milyarlık motorlara alınıyorsa o çanta.

+ 10 :) bu bir sektör haline geldiği için fiyatları abartılı tutuyorlar nedense. üretimin içinde olan birisi olarak ben asla buna bu parayı vermem. çin malı baş tacımdır bu konuda :) tabi almayı düşünmüyorum henüz o ayrı mesele :)

sırf çantasında da bence özel motor için adı altında bir çanta alırsanız extradan fiyatı arttırılmış olarak alırsınız. okul yıllarımda kullandığım. olağanüstü görünümlü bol gözlü. sağlam kalın fermuarlı sırt çantam her türlü işimi görüyor. birde ilk verdiğiniz linkdeki tek kollu sanırım. tek kollu olması kullanımıını birhayli zorlaştıracaktır. diye düşünüyorum.

kask cantası takılan hosuma gitti kullanıslı gıbı duruyor ama tex nasıl bir marka bilmiyorum
carsıya cıkınca sagda solda bakıcam cantalara tabıkıde sadece fıkır almak ıstedım

Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum. Motorsiklet mazasından olunca zevk = kazık, farklı bir yerden aynısı ihtiyaç =makul oluyor. Bende yazın bir çanta altım büyük bir kırtasiyeden. Askılar gergili, sırt bölgesi ortopedik+terletmiyor,su geçirmez,çok gözlü,görünümü güzel dışı fileli. Bu çantayı 35 tl ye aldım. Aynısı abartmıtorun motorsiklet mağzasında 85 tl ye gördüm. Alternetiflere bakın ben öyle yaptım çokta güzel oldu. Sürüş esnasında savurmuyor.
başında motosiklet olunca pahalı olur :) eee sonucta onların gozunde motora bınmek zengin işi olsa gerek. Ben 1 senedır laptop cantası kullanıyorum yağmur dahıl bır sıkıntı çekmedım.

sırt çantası arıyorum ben dostum
yazdığın için teşekkür ederim
senin bu yazdığın topcase dedikleri cinsten oluyor heralde

Aboov çanta deyince aklıma ilk topcase geliyor kusuruma bakma dalgınlığıma gelmiş:)

Ozaman sırt çantası olarak hem reflektörlü hemde kaskı rahat alabilen bişi lazım

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Yani şimdi durum şu
İçinden çıkan tabla ve tutturmak için çıkan metal cıvata ve somunlar zaten gözüme az göründü ve ekstradan cıvata somun ve ufak ara demir parçalarıda aldım ve hepsini direk motorun üzerindeki demirden geçirerek topcase in altından delip içinde cıvata ile sıktım

Ancak plastik okadar esnek ki yani motoru sabit tutun topcase i yukarı çekin resmen yaylanıyor. Ve bu durum yolculuk esnasında virajlarda çukurlarda çok sorun oluyor.

Şöylede bi durum var ben en ucuz çin malını 60 tl ye aldım shad 33 diye az önce bahsettiğlm 90 tl idi yani yanımda bi 30 lira daha olaydı düşünmeden shad alırdım

Konuyu açan arkadaşdan özür diliyor ve konuyu dağıtacak başka mesaj yazmayacağıma dair söz veriyorum :)

Merhabalar arkadaşlar
Motorda giderken bazen taşımam gereken ufak tefek bir iki esyam oluyor
bunlar ıcın canta dusunuyorum
yardımcı olabılırsenız sevınırım
fıyat olarak 50-80 arası bırsey olursa tadından yenmez :)

sunu kullananınız var mı varsa bılgı alabılır mıyım ?

http://www.motomaxonlineshop.com/main/bering_bega_sirt_cantasi-pmu231.html

şimdide bunu buldum
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-Sirt-cantasi-Kask-Bolmeli-_46180.html#0

tex markası nasıl bir markadır kullananlar urunlerı hakkında yorum yapabilir mi

Büyük kırtasiyecilerden, çantacılardan, daha ucuza, aynı işi görecek,yağmur geçirmez,kilitli çantalar bulabilirsin. Ne gerek var abi bu kadar masraf yapma bence.

Hocam çantada bence en önemli olan iki askılı olmalı ve beldende bağlantısı olmalı belden bağlantısı yoksa yani kemer gibi omuzunuzdan cıkabılıyor oda sorun yaratıyor ınsana 3 noktadan baglamalı bır canta alırsanız cok kullanıslı oluyor.

dediklerinizin hepsini göz önünde bulunduracağım arkadaşlar çok teşekkür ederim
bir iki gün araştırayım durumu yazarım buraya
tex markası hakkında bilgisi olan yok mu hiç ?

Yani bende yazın altın oluktan aldım 20 tl harika isteyene resminide atabilirim çekip..

niketa guzel modeller var. bir kere al senelerce kullan. dedigin fiyata da bulursun. ucuz etin yahnisi cabuk misali.unutma. herkes ucuz yoldan en iyi isi yaptigini anlatmaya bayilir.ama nedense bi turlu bana denk gelmedi. bedeviye de hic benzemem

Herhangi bir sırt çantası iş görüyor. ben kırtasiyeden aldığım 30 liralık çantayı kullanıyorum hep.

Herhangi bir sırt çantası almalısın bence de. Motor mağazasından alındı diye 2-3 kat para vermeye gerek yook.

Bence özellikle bel bölgesinden de bağlanabilen bir modeli tercih etmelisin. Motorda hiç çanta kullanmadım ama bisiklete binerken kullanırım, belden bağlanmazsa sallanıp duruyor.

piyasada bulabilirsen aşağıdaki çantayı tavsiye ederim. motomax'tan 120TL'a almıştım

http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=4151

2 yıldır kullanıyorum. kapalı kaskı kılıfıyla birlikte gayet rahat taşıyor.

ayrıca üst kısmında gizli ceplerde yer alan kayışlarla mat yada benzer şeyler taşınabiliyor.

yanında birde laptop kılıfı geliyor.

bel ve göğüsten bağlamak için kayışları var, şeritleri de reflektörlü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar