sırt cantanıza ne koyuyorsunuz ??

race model motor kullanana rkadaşlarda bu sırt çantası olayı zor olmuyormu. ..race ile uzun yola giden varmı sırtta bide ayrıca çanta ile ..yormuyormu.. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaş geziye gelse evet vedat doğru demiş ne koyacagını öğrenir :) mesela dostdark yani kısaca v.i.p arkadaşımıza sorsana en iyi o anlar çantasında ne var yılların motorcusu yanında taşıdıgı şeyleri örnek almak lazım ve bizimde onun gibi olmamız lazım :)

:cat: Evet arkadaşlar gezi uzak olduğu için bir gece önce bir litrelik plastik su buzlukta dondurulur
sonra bir 100cc rakı
haydari
beyaz peynir(koyun peyniri ve üzerinde kekik ve pul büber)
mevsimi ise ufak bir kavun
yemek olmıya bilir biraz fıstıklı dana salam
ama benim gibi rakı bardaklarını unutma (çocuğa süt vereceğiz diye bardak dilenme)
....................

bizde böyle:rendeer:

ashes' Alıntı:
rakı , bira , su , meze :) pardon ekliyim sigara evet
:cat:
soğuk havalarda konyak baharda rakı yazın bira olmadı votka :queen: :queen: :queen:
ya ersen mangalda sığarmı acaba:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben oğlumu getircegim için cocuk bezi ve mama getircem :)

mangalı artık bizim spyle taşıyacak ona verdik görevi :)sıgmazmı herşey olur bak gör ilerki gezilerde biz dahada abartıcaz :)

viper_1' Alıntı:
Ben her zaman ilkyardım çantası bulundururum.
Bunun yanında , < alet edevat çantası , akü takviye kablosu ve gece aydınlatma lambası eksik olmaz >
0.5 lt kullanma suyu ,1 adet büyük kurulama havlusu , yağmurluk , güneş şapkası...

Seyir halinde değilsem , MASKE ve ELDİVEN de duruyodur. Zaten Hussar'ın ufak hacmi doldu. :)

Ayrıca biber gazı , 9 mm baretta , bir miktar da c4 patlayıcı bulunur.Dinamit lokumları her zaman belimde bağlıdır.:)

abi korkuttun bak şimdi beni :queen: :queen: :queen: :queen:

genellıkle sırt cantamda alet edavat bulunur bırde yıyecek içecek

özellikle crooscularr sıt cantasıı taşırlar farkına vardıysanız bunun sebebii isee dağda ne market nede bakkal amca varr..:)bir crosscunun sırt cantasını acıp bakarsanızz en azz 3 günn o dağda onu yaşatacak kadar yicek içecek vee motosikleti tamamen söküp takacak kadar anahtar takımı vardırr ... nerdenemii biliyorumm cünkü bende birr crosscuyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar