gcc_ondr' Alıntı:koptum buna, :queen:![]()
ama yanlış anlama sadece çok hoşuma gitti:rendeer:
yok yav yannış anlamam bende koptum baya ama napalım yanımda taşıyorum içi rahat etsin die
gcc_ondr' Alıntı:koptum buna, :queen:![]()
ama yanlış anlama sadece çok hoşuma gitti:rendeer:
FutureShock' Alıntı:yok yav yannış anlamam bende koptum baya ama napalım yanımda taşıyorum içi rahat etsin die:queen:
FutureShock' Alıntı:İşin en komik tarafı otopark demirleri vardı ben motorun yanında sürüklenirken kotpantolonum o demire takılmış yırtılıp üzerimden çıkmış.Kazadan sonra kendime bi baktım yolun ortasında boxer la kalmışım.
yav siz süpersiniz,:queen:Akira' Alıntı:Bir daha olursa pantolununu beline bağlaman için olmasın:queen: :mrgreen:
gcc_ondr' Alıntı:yav siz süpersiniz,:queen::cat:
Allah neşemizi daim etsin
ama konuyu sapıttık başlık sahibi köpürecek birazdan:rendeer:
ledo' Alıntı:adosonic de benim gibi "maxi scooter"cı olduğundan, diğer motorlarda kapalı bölmeler olmadığından, ufacık eşyaları dahi (eldiven, gözlük, selpak, toz bezi vs. vs. ) koyacak yer olmadığını gözden kaçırdı herhalde...:cherry:
kim demiş ?:cherry: hem torpido var hem sele altı bölme :bounce:
Akira' Alıntı:Bir daha olursa pantolununu beline bağlaman için olmasın:queen: :mrgreen:
2move' Alıntı:silah,12-15 adet mermi,2 şarjör.ayrıca 1 adet rambo bıçağı,1 adet el yapımı ses bombası.son olarak bir adet kırmızı gül::gleam::
Akira' Alıntı:Çantada bir adet bazuka, Sepette monte mg 42 için 1000 mermilik şerit (2000 mermi halihazırda takılı), Bel çantasında bir adet .45 kalibre Colt ve 4 adet dolu şarjör, yanında 1 adet sustalı, paçada 1 adet 6.35 tabanca, mont cebinde 1 adet elektoşok cihazı ve biber gazı, motoru önden ve arkadan koruyan iki fedai
+ Çanta içerisinde (olurda çalmayı başarırlar diye) uzaklık sensörlü boru tipi bomba....
Hadi gelsinler bakalım