sırt cantanıza ne koyuyorsunuz ??

gcc_ondr' Alıntı:
koptum buna, :queen: :p
ama yanlış anlama sadece çok hoşuma gitti:rendeer:

yok yav yannış anlamam bende koptum baya ama napalım yanımda taşıyorum içi rahat etsin die :p :queen:

2 öndürtlü, 1 baretta f92, 1 ak47, 4 savunma tipi el bombası, 1 adet gece görüş, 1 çok amaşlı bıçak, çeşitli ilk yardım malzemeleri, 3 tüp kamuflaj boyası. İmralı adasının ayrıntılı haritası.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
FutureShock' Alıntı:
yok yav yannış anlamam bende koptum baya ama napalım yanımda taşıyorum içi rahat etsin die :p :queen:

FutureShock' Alıntı:
İşin en komik tarafı otopark demirleri vardı ben motorun yanında sürüklenirken kotpantolonum o demire takılmış yırtılıp üzerimden çıkmış.Kazadan sonra kendime bi baktım yolun ortasında boxer la kalmışım.

Bir daha olursa pantolununu beline bağlaman için olmasın:queen: :mrgreen:

Akira' Alıntı:
yav siz süpersiniz,:queen: :p :cat:
Allah neşemizi daim etsin
ama konuyu sapıttık başlık sahibi köpürecek birazdan:rendeer:

Arkadaşlar geçen yıl şehirler arası yolculuk esnasında ufak bi kaza yaptım. Adıyaman Nemrut Dağı civarında. Bölge Turistik bölge olduğundan iki tane motosikletli turist yardıma geldi.Çantalarında sağlık adına herşey mevcuttu.
o gündür bu gündür bende çantamda ilk yardım çantası bulunduruyorum.

vay anasını yaa millet neler taşıyormuş yanında.. bizlerede faydası oldu bunun.
bizde bu çantalara ne koysak diye :queen:

gcc_ondr' Alıntı:
yav siz süpersiniz,:queen: :p :cat:
Allah neşemizi daim etsin
ama konuyu sapıttık başlık sahibi köpürecek birazdan:rendeer:

yok canım ne köpurecem ?? sırıtkan bi ifadeyle okuyorum tum yazdıklarınızı:)

gerçektende ben ve bağlı bulunduğum araştırma örgutune çok faydalı bilgiler oldu bunlar..:queen: :queen: ( mr.wish te izlemeye alındı bizim tarafımızdan ):cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
valla bi başlık açsada geyiğe sarsak diyo bekliyoz hepimiz dimi ...bi kişide allah rızası için adam gibi bişi yazsa (ben dahil)...

yaw zaten race motorlarda bagaj yokki uzun ınce bir boşluk hiç bişi sıgmıyor..
mecburen sırtımızda taşıyoruz nevaleyi..aklınıza ne gelirse koy çantaya git..
ben ayrıca köpek saldırılarına karşı bir adet kedi de taşıyorum tam köpek üzerime gelicek cıkarıp kediyi atıyorum yere köpek kediyi kovalarken ben yoluma devam ediyorum..:cherry:
BBRR konu geyik için açılmış bence...
çanta bu da ne koyarsan koy..arkadaş bir iki geziye gelsin ne koyacagını bilir..

ledo' Alıntı:
adosonic de benim gibi "maxi scooter"cı olduğundan, diğer motorlarda kapalı bölmeler olmadığından, ufacık eşyaları dahi (eldiven, gözlük, selpak, toz bezi vs. vs. ) koyacak yer olmadığını gözden kaçırdı herhalde...:cherry:

kim demiş ?:cherry: hem torpido var hem sele altı bölme :bounce:

sevgili ledo tamamıyle sana (pardon size) katılmakla birlikte bir konuyu açıklığa kavuşturmadan geçmek istemiyorum.
dikkatinizden kacmadığına inanarak kendimin sadece bir maxi scooter edinme hevesi ve arzusu içinde olduğunu fakat henuz sahibi olamadığımı parmak basmak suretiyle belirtmek istiyorum..

not:ledo'yu okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla onun diliyle yazmaya calıştım,herhangi bir alay amacı sezmeyin lutfen...

Akira' Alıntı:

:queen: :queen: yav karnıma ağrılar girdi gülmekten.O yazımı nasıl buldun :queen: Harbiden süper yakalamışsın çok güldüm yaa:queen: karnıma ağrı girdi

silah,12-15 adet mermi,2 şarjör.ayrıca 1 adet rambo bıçağı,1 adet el yapımı ses bombası.son olarak bir adet kırmızı gül::gleam::

çantada keklik.
nokkadarrrr!! (ay iğrenççç)

bu arda race model motor kullanana rkadaşlarda bu sırt çantası olayı zor olmuyormu. ..race ile uzun yola giden varmı sırtta bide ayrıca çanta ile ..yormuyormu.. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

2move' Alıntı:
silah,12-15 adet mermi,2 şarjör.ayrıca 1 adet rambo bıçağı,1 adet el yapımı ses bombası.son olarak bir adet kırmızı gül::gleam::

biraz da iman Allah Allah Allah Allah :queen: savaşa mı ne bunlar :p

Akira' Alıntı:
Çantada bir adet bazuka, Sepette monte mg 42 için 1000 mermilik şerit (2000 mermi halihazırda takılı), Bel çantasında bir adet .45 kalibre Colt ve 4 adet dolu şarjör, yanında 1 adet sustalı, paçada 1 adet 6.35 tabanca, mont cebinde 1 adet elektoşok cihazı ve biber gazı, motoru önden ve arkadan koruyan iki fedai

+ Çanta içerisinde (olurda çalmayı başarırlar diye) uzaklık sensörlü boru tipi bomba....

Hadi gelsinler bakalım

Bunlar ağır malzemeler yaw hiç gerenk yok:) Bi Katana bide Wakisashi olsun yeter biri RR min sağında diğeri solunda:) Dangeronun avatarındaki tüfenk misali..

Not: İlkyardım çantasına katılıyorum, mutlaka motorumuzda taşımalıyız.

Ön torpidoda ilkyardım çantası,gözlük,eldiven hemen yanında 1lt su sele altında takım çantası ve goretex pantolon üstünede zar zor sıkıştırdığım dizlikler arka çantaya kaskı koyuyorum.Başkada yer kalmadı.:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlkyardım çantası:cat: güzel fikir. İlk işim ufak bir ilkyardım çantası ayarlamak olacak. Benim sırtçantamda ders kitapları+şu sıralar bol miktarda öğrencilerin verdiği kayısı ve erik çağlaları.

Ben her zaman ilkyardım çantası bulundururum.
Bunun yanında , < alet edevat çantası , akü takviye kablosu ve gece aydınlatma lambası eksik olmaz >
0.5 lt kullanma suyu ,1 adet büyük kurulama havlusu , yağmurluk , güneş şapkası...

Seyir halinde değilsem , MASKE ve ELDİVEN de duruyodur. Zaten Hussar'ın ufak hacmi doldu. :)

Ayrıca biber gazı , 9 mm baretta , bir miktar da c4 patlayıcı bulunur.Dinamit lokumları her zaman belimde bağlıdır.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar