sırt cantanıza ne koyuyorsunuz ??

arkadaşlar forumu aradım ama bulamadım(arka sepet var sadece) ve merak ediyorum..
özellikle racing kullananlarda göruyorum bagajları olmadığı için, sırt cantası taşıyorlar ama içinde ne var yani başka bi t-shirt filan mı yada sadece cuzdan telefonmu? yada bakkaldan aldığı ekmeğimi koyuyor içine (racingle bakkala :queen: :queen: )
mesela eskiden benim scooterın arka cantası buyuktu.. korumalı montumu katlayıp içine sokabiliyordum akmerkezde daha rahat dolaşılıyo öyle
ya sizin ???

gezilere giderken ben çantaya hava iyi değilse yağmurluk koyuyorum. ayrıca eldiveni kullanmazsam koyarım. su ve yiyecek koyduğum da oluyor. gidilcek yere göre değişiyor.

Süper Moderatör (BBRR)
Motor kullanırken sırt çantası olmasa bile en azından bi bel çantası taşımakta yarar var
malum torpito gözü yok motorda ee koca ruhsat var telefon var sigara var gözlük var ...anahtarlar var...bunları ceplere koyunca olmuyo...en iyisi bir bel çantası veya ufak yollu bir sırt çantası ama sportçular sırt çantasını düşme esnasında bel kemiğini korumak amaçlıda kullanıyor GP de bakın tulumların arkasında sırt çantası gibi bir kabartı var..

adosonic de benim gibi "maxi scooter"cı olduğundan, diğer motorlarda kapalı bölmeler olmadığından, ufacık eşyaları dahi (eldiven, gözlük, selpak, toz bezi vs. vs. ) koyacak yer olmadığını gözden kaçırdı herhalde...:cherry:

malum torpito gözü yok motorda
kim demiş ?:cherry: hem torpido var hem sele altı bölme :bounce:

ne koymuorum ki aynam rujlarım :p cüzdanım parfümüm anahtarlarım fotoğraf makinem (( şu an poz yok doldurup aşkıma resim göndercem :)) tarak :cherry: ıslak mendil selpak ve bazı özel eşyalarım hehe :mrgreen: :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
kim demiş ? hem torpido var hem sele altı bölme

Abi ben cross biniyom ...benzin göstergesi bile yok ...

zaten ben bunu sport cross falan kullananlar için dedim ama o senin koltuk altına sigaranı telefonunu bırakamazsın ...hatta ruhsatıda yani scooetrde bile bel çantası şart

Benim sırt çantasındada yok yok desem yeridir:) Notebook var, adaptör ve kabloları var, bazen taşınabilir hardiskim var işe gidiyorsam, tornavida bazen lehim havyası, bazende network kablosu pensi, olası lazım olabilecek vidaları kabloları(usb-ethernet-ses) saymıyorum onları hiç çıkarmıyorum, bi gözünde muhtelif boyda dağcı kilitleri, pusula, kafa feneri var yedek pilleri var, diğerinde National Geographic dergisi, kalemlerim bi tomar kartvizitim, arada alıp çıkarmayı unuttuğum kataloglar vs... Günlük parça yada malzeme alışverişlerimi -bilgisayar parçası- yazmıyorum örnek hafta sonu alışverişi sonrası sucuk peynir zeytin...

Edit: Hanım hatırlattı daha sonra aklıma gelenleride ekledim..

allen anahtar, tornavida vs. gibi takımlar sele altında duruyor. çanta içinde yağmurluk pantolon kesin duruyor, bazen ekstra polar koyuyorum. disk kilidi ve diğer ihtiyaçlarım (fotoraf makinem, defter, kalem vs.)

bu arada ekmek koyduğumda oldu, hem de 3 tane :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rakı , bira , su , meze :) pardon ekliyim sigara evet

Süper Moderatör (BBRR)
ne koymuorum ki aynam rujlarım cüzdanım parfümüm anahtarlarım fotoğraf makinem (( şu an poz yok doldurup aşkıma resim göndercem ) tarak ıslak mendil selpak
demiş dishy ve bazı özel eşyalarım demiş....
bu saydıkların özel değilmi :p

yok söleyemediklerim barış abi hehe :mrgreen: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dizüstü bilgisayar ve malzemeleri, 1 adet çikolata, 1 adet lüçük su, 2 takım iç çamaşır ve 2 çift çorap, çubuklu pijama, tavşanlı terliklerim, proje çıktıları ve fosforlu kalemlerim.

Bel çantamda ise cüzdan, ruhsat, kullanma ve bakım kılavuzu, cep telefonu,

Benim zat ın cumartesi günü egzostunu yerden topladıktan sonra artık bir adet pense,bikaç metre tel,tornavida,ısıya dayanıklı eldiven ve fener taşımaya başladım bi de annem 5 metre çamaşır ipi verdi yanıma onu napıcam anlamadım :silent: neyse tedbirli olmakta fayda var :cat:

Fantezi yapalım birazda.. Bi an aklıma geldi kapkaçcıların kimde ne var öğrenmesi için iyi bi başlık:) Boş çantanın peşinde olmayalım hesabı... Çok detaylı yazmasak mı ne.. hoş benden geçtii..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mr.Wish' Alıntı:
Fantezi yapalım birazda.. Bi an aklıma geldi kapkaçcıların kimde ne var öğrenmesi için iyi bi başlık:) Boş çantanın peşinde olmayalım hesabı... Çok detaylı yazmasak mı ne.. hoş benden geçtii..

Çantada bir adet bazuka, Sepette monte mg 42 için 1000 mermilik şerit (2000 mermi halihazırda takılı), Bel çantasında bir adet .45 kalibre Colt ve 4 adet dolu şarjör, yanında 1 adet sustalı, paçada 1 adet 6.35 tabanca, mont cebinde 1 adet elektoşok cihazı ve biber gazı, motoru önden ve arkadan koruyan iki fedai

+ Çanta içerisinde (olurda çalmayı başarırlar diye) uzaklık sensörlü boru tipi bomba....

Hadi gelsinler bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar