Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım emegine ve fotoları bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim, ufak bir kaza atlatmışsın geçmiş olsun en kötü kazan bu olması dileğiyle allah tekrarını göstermesin.
Süper yerler az çok bilirim oraları, anlatım süper fotolar süper
Kaza içinde geçmiş olsun, beterinden korusun.....
Birdahaki gezinizde mümkünse İkizce, Maden bölgelerini görürsem anılarım depreşir herhalde
Tekeriniz düz bassın........
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.o at da birden çıktı önüme.bir baktım pis pis sırıtıyor.yaklaşık 15 dakika makine elimde bekledim bu poz için.
korpse:benimde hayalim africa twin.hatta avatarım bile africa.inşallah alırız birlikte geziye çıkarız.
mguralarında fotoları vardı.özellikle madende uzun süre kaldım.susuzluktan ölüyordum nerdeyse inşallah en yakın zamanda oraların yeni fotolarını çeker eklerim buraya.
çok uzun zamandır görsel olarak böle doğu tarafını izlememiştim çok sağolasın fotoların herbiri bibirinden güzel devamını her zaman bekleriz. hoşçakal esen kal