Şırnak'tan sevgililerle-2

Paylaşım için tşk skakfilozofu. Gerçekten çok güzel yerlermiş.Umarım bu gezilerin devamını görebiliriz:rendeer:

Bu arada;

Buna koptum:mrgreen:

arkadaşım emegine ve fotoları bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim, ufak bir kaza atlatmışsın geçmiş olsun en kötü kazan bu olması dileğiyle allah tekrarını göstermesin.

Çok güzel bir gezi olmuş. Neredeyse gitmiş kadar olduk heralde. Fotoğraflar o kadar detaylı. Paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler elinize emeğinize sağlık...
Çok güzel fotoğraflar... ve Güzel bir geziyi bizimle paylaştığın için.

:) askerliği cizre'de yapmıştım bende. hey gidi hey, görünce birden tuhaf oldum.
africa twini alırsam bir gün oraları gezecegim tekrardan.

mgu

Süper yerler az çok bilirim oraları, anlatım süper fotolar süper
Kaza içinde geçmiş olsun, beterinden korusun.....
Birdahaki gezinizde mümkünse İkizce, Maden bölgelerini görürsem anılarım depreşir herhalde
Tekeriniz düz bassın........

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.o at da birden çıktı önüme.bir baktım pis pis sırıtıyor.yaklaşık 15 dakika makine elimde bekledim bu poz için.

korpse:benimde hayalim africa twin.hatta avatarım bile africa.inşallah alırız birlikte geziye çıkarız.

mgu:eek:ralarında fotoları vardı.özellikle madende uzun süre kaldım.susuzluktan ölüyordum nerdeyse :) inşallah en yakın zamanda oraların yeni fotolarını çeker eklerim buraya.

Moderatör
Çok güzel kareler, emek verip bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Kazasız belasız nice kilometreler :)

inş. ilerde güzel bir cruiser veya enduro alırsam fotolarım süratle devam edecek.

çok uzun zamandır görsel olarak böle doğu tarafını izlememiştim çok sağolasın fotoların herbiri bibirinden güzel devamını her zaman bekleriz. hoşçakal esen kal

güzel gezi olmuş elinize sağlık kaza için de geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar