Sinyal camlarını cam boyası ile boyamak ?

Peki kime yaptırcaz sağolasın...
Neyle atuılacak fırçayla filansa yapalım kendimiz ayrıca vitral cam boyası mı ne yarın hemen tedarik edeceğim sağol!

belki çoğu kırtasiyecide vardır ama aldığım yeri tarif edeyim.doğru garajındaki minübüs-otobüs durağının karşısında kırtasiye var oradan almıştım.

nasıl yapacağına gelince;boyayı süngere daldır az miktarda.süngeride uygulayacağın yere temas ettir.yaklaşık 6-8 saat kuruma süresi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gün sanayiye gidip cam booyası sordum kimse bilmiyor...
Millet diyorki
1-Kadı çorabı(iğrenç)
2-Ayakkabı boyası içinden (iç görmedim)
3-Normöal sprey boya

Korktum!

sakın ayakkabı boyası ile boyuyim falan deme. sıcağı görünce yapış yapış leş gibi olur.
cam boyası hobi malzemesi satan yerlerde olur. güzel sanatlar için malzeme satan yerlere sorabilirsin. ya da cam boyama ahşap boyama falan var oralardan alabilirsin. hiç olmadı internetteki alışveriş sitelerinden edinebilirsin.
sevgiler

Tamam bayağı da kirlettik forumu "vitral cam boyası" nı alıp deneyeceğim...
Sonucu foruma ekleyeceğim...

Merhaba

Boyadım şimdi akşam taktım sabahki görüntüsünü de paylaşırım

İlk Kat

İkinci Kat

Son düzenleme:
Herkese tavsiye ederim motorum oyuncak gibi oldu tam istediğim gibi :D

abi uğraştığına değmez bence de bir kadın çorabı al geçir illa sinyalleri karartmak istiyosan, ama başka renk yapcam diyosan o zaman boyarsın

Ne ebiliyim biraz çocukça geliyor bana çorab layı
(Sapık gibi o ne yaw :D )
Okulda kıslara makara olurus :D

Şimdi konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu boyayı çıkarmanın bi yolu var mı?? :D

Şimdi konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu boyayı çıkarmanın bi yolu var mı?? :D

çok zor ben de boyamıştım bi süre sonra sıkıldım çıkartayım dedim hiç bi türlü çıkmıyo yinede en kesin çözüm aseton ama oda pek çıkarmıyo en sonunda kızdım bulaşık telleri var gittim onlardan aldım asetonla beraber kazıdım sonuç berbat yaptıysan boyayı hiç çıkarmaya çalışma direk camları deiştir:cat:

Anladım...
Neyse çok güzel görünüyorda bi ara resimlerini göstereyim sinyal verince gözükmüyor o kadar abarttım sanırım :D

R/C uzaktan kumandalı aracları satan yerlerde, o aracların keplerini (govdelerini) boyamak için yarısaydam sprey boyalar bulunur, bunlar yarı saydam, ne kadar boyarsanız boyayın yıne de ışığı geçirir. Bide polikarbonat yapıda olduklarından dısarıdan da boyansa omru uzun olur. En bilinen markası tamiya, internette tamiya sprey boya diye aratırsanız cıkar tr deki satan yerler.:)

örnek
http://www.rc06store.com/ShowProduct.aspx?productId=2b0f363f-7eab-432e-aabb-87c4ce072308

Son düzenleme:
daha buqün yaptım.. :D

s.a arkadaşlar daha buqün denediim bir çalışma sırf ihtiyacı olan arkadaşlar için üye oldum ve açıklıyorum
1-kırtasiyeden 1 adet cam boyası alıyorz
2-bir adet kalın fırça
3-lambaları söküp içten boyuyoruz çok boyamayın arkadaşlar farı çok kapatıyo yoksa kapatmıycak şekilde boyuyoruz
4-8 saat falan beklemesi gerekio kuruması için
5-kuruduktan sonra takıyorz.. bu kadar arkadaşlar en kolay yolu

umarım işinize yaramıştır.. :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar