Sinyal camlarını cam boyası ile boyamak ?

elimizde cam boyası var sinyal camlarını boyamak istiyorum ama nasıl boyandığını bilmiyorum?

bu boyama yöntemi nasıldır?:silent:

Bende cam boyaıda yok 150 li lik motor var bende arka stopları boyamak istiyorum nasıl ve neyle boyayabilirim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanki buna benzer bi konu acılmıstı ama motorun camına uygulanmıstı aynı sekilde sinyalede uygulayabilirsin belki

Abi ben sinyalleri boyadım cok süper oldu.Sinyal camlarını söküp içerden boyadım yanlız cam boyası değil benimkisi baska bi sprey gibi bişey elektronikte kullandığım bi boya var onunla.İnce bi boya su gibi bişi o yüzden ışığı fazla engellemiyo
img0814ki4.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
bulaşık süngeri ile boyayarak hallettim :mrgreen:
sinyal camının rengi sarı-turuncu renkteydi.Siyah grenajda fazla iyi durmuyordu.Siyaha boyayınca baya bir güzel oldu sanırım.

63728149iv8.jpg

Eskiden siyah kadın çorabı geçiriliyordu stoplara boyamak yerine :) Bizim Toros'ta yapmıştı dayım :) Sene 93 falan :p

Bu iş için özel stop boyaları olması lazım bildiğim kadarıyla oto aksesuarları satan yerlerde. Mahalle aralarında olanlarda belki bulamayabilirsin ama büyük aksesuarcılarda bulabilirsin....

sonix
Ee sonix kardeşimm nasıl yaptım söylesene yavvv:) İnceltici gerektimi sadce cam boyası ile mi boyadın ?

eet bekliyoruz boyanın cinsi nedir bende cok takıorum bu sınyallere
bide tama sinyal yanarken resmini koyarmısın ne kadar geçirio ışıgı bakalım once guvenlik tabiikide
paraya kıyıp gidip 2007 cbr 600rr ın şefaf camlarından al dio şeytan :p o daha guzel durur

Arkadaslar Cam Boyamayla Ugrasmayin Flim Cektirin Flim Ceken Bazi Aksesuarcilara Cama Flim Cekiyor Daha Guzel Oluyor Deneyin Gorun Zahmetsiz

-BSI- ın dediği gibi stop boyaları var bunun için oto aksesuarcılarında 10-15ytl arasında bulabilirsin

Stop Boyasina Gerek Yok Ben Flim Cektirdim Cok Guzel Oldu Boya Fiyatindanda Ucuz

eet bekliyoruz boyanın cinsi nedir bende cok takıorum bu sınyallere
bide tama sinyal yanarken resmini koyarmısın ne kadar geçirio ışıgı bakalım once guvenlik tabiikide
paraya kıyıp gidip 2007 cbr 600rr ın şefaf camlarından al dio şeytan :p o daha guzel durur

s5005023dx3.jpg

stop boyasına veya filme gerek yok bence hem böyle ucuz hem daha kolay oluyor.:mrgreen:

bilgiler ve foto için çok teşekkür ederim sonix :cat:
yardımlaşma bilgi alışverişi budur işte :cat:
gece bu kadar rahat gorunmesi normalde umarım gündüzde bu kadar canlı görünür ... sanmıyorum ama deniyecegim ..
bide bu cam boyası sonra silmek istersek çıkarmı:silent:
bi araştırayım bakayım ....

Arkadaşlar 150 nin farları biraz yuvarlak(arka) deneyimli biri varmı şimdi ben sanayiye gitsem arka fara film çekerlermi???
Birde sanayide aksesuarcıda yaptıracağım dimi yaptıran abilerimiz bi eklerse baklaım nasıl oluyor...

Gel ben seni Hamza ya götüreyim, o cillop gibi yapar :mrgreen: :queen: :queen:

Ben antalyadayım bi MSN yapsak fena olmaz ama ciddi merak ettim...
Yani nasıl yaptıracağız en önemlisi 150 (as tipi) scooterlarda cam filmi nasıl duracak

bence film yerine ya stop boyası yada cam boyası yap.çümkü filmin ışık geçirgenliği daha az.

Bu gün sanayiye gidip cam booyası sordum kimse bilmiyor...
Millet diyorki
1-Kadı çorabı(iğrenç)
2-Ayakkabı boyası içinden (iç görmedim)
3-Normöal sprey boya

Korktum!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar