sinopta kask fiyatları 30ytl yi geçmiyor.onlarda haklı onu takacağıma hiç takmam diyor.adam gibi bi mağaza yok ki kask vb. alışverişi yapılabilecek..keşke olsada bizde konyadan,izmirden getirtmesek.memleketimiz kazansa:salut:batu yukarıda yazılanları okudum ama kawasakiye binmeyen anlıyamıyor herkesin tabi kendi seçimi.samsunda yamahadan başka motor yok,birtane bile kawasaki yok çünkü servisi kim ? belli değil.5000 de bakım yapmam lazımdı 5006 km ye geldi bayramdan sonra ankaraya götüreceğim.sadece servis sıkıntımız var markada ve motora şahsen garanti verilir :mrgreen:gel sen gel z750 yakışır dinle beniii bırak inadı![]()
he he ağbi bak sen motoru ankara'ya götürebiliyorsun bakımı için ama benim götürecek vaktim olmaz haftanın 7 günü bayram seyran dinlemeden çalış.
gönlümün sultanı z750 kawa ama olmuyor samsun'da yok adam gibi servisi samsun dodo motoru araştırdınmı ? bana en yakın markalar yamaha ve honda her ikiside samsunda düzgün servisleri güvenilir. bu ara çok karasızım supermoto da alabilirim :silent: kafam karışık araştırıyorum daha. tx660x ler hoşuma gidiyor. samsundaki ss cilerin yanına gidincede bi gazla 600rr mı alsam diyorum ama kanımda enduro var :mrgreen: ne yapsam bende bilmiyorum :salut: sık dokuyup ince düşünüyorum
bu ara tersanede iyi gazlıyorsun biraz önce geçtin dükkanın yanından yavaş git azıcık