[Sinop - MT]

ya batu abı allah ıcın allah sızı nazarlardan saklasın umarım kımsenın nazarı değmez sıze allah kaza bela vermesın siz benım dusuncem benım ılerdekı ne olacağımı yansıtıyosunuz ben benım evltaı sattım şimdi cbr 125 çabalarındayıs inş alırımda rahata kavusurum ya :salut::salut: aldıgım zamanda kop kop :queen::queen: ::sos:: istemek zorunda kalmam:queen:

ben tansu gecen istanbuldaki fuara ve mt gecesine batu ile katılmıştık hala askerdeyim az kaldı herkese hayırlı virajlar

motorsiklet bölümüne bak puhahahhaha benm motorlarım mıı :mrgreen:

sinop mt ordu mt olarak yarin yada sali gunu buyuk ihtimla sali olur oraya konaklamali bi gezi yapmayi dusunuoruz acaba bize katilmak isteyen cikarmi , gezmeye cok yer olduu soylenio:)

:silent:hu huu yoqmu kimse:cyclopsan

puha:mrgreen: bu topicte olmus:pr:

Son düzenleme:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] SİNOP MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Faça kurumuş buralar ya :D hareketlendirmek lazım. neyse bikaç ay sonra CIBIR alınca yaparık bişeler :D

sinopMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

herkezın kurban bayramını kutlarımm we aılelerınızın de saygılar.stop. shadowwwwww

Adana İl Temsilcisi
Sinop MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar