sınırsız gaz yagi arayanlar buraya gelsin !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
400 gr motul zincir temizleme spreyine 30 tl vermek yerine gazyagina 1 lt 12 tl daha mantikli.2 veya 3 lt lik olarakta satiliyor dahada uyguna geliyor.
Bayrampasada .yagcarsisi.com.
Tel. 0212 614 30 80
http://www.yagcarsisi.com

Ben litresinı 5 tl ye aldım.

Satışı yasak değil, araçlara satışı yasak. Isınma ve aydınlatma amaçlı lisanslı bayilerde satılabilir. Ben petrolden aldım mesela. Zaten mazottan pahalı olduğundan araçlarda kullanılmaz. Eskiden ucuzken mazot yerine kullanırlarmıs.

Son düzenleme:
1 litresi 12 tl nedir arkadaş. benzinin liresi 5 tl. 5 tl den fazla olmamalı. gidin mazot alın. mazotta aynı işlevi görüyor.

İstanbul'da bulunan arkadaşlar ayakkabı imalatı yapanlar için malzeme satanlardan temin edebilir diye DUYDUM. Çanakkale'de kepezde eski belediye binası arkasındaki motor yağı satışı yapan yerde ve Balıkesir Akçay'da 2. köprüde bulunan istasyonun karşısındaki dükkandan temin edebilir. Ayrıca eminönünde gaz lambası satan yerlerden de temin edilebilinir.

istanbul kartal da shell benzinlik satıyor... fiyatı daha uygundu eskiden bayadır almadım ama satışı devam ediyor...

Pahalı burası ben 3 liraya alıyorum.Bu arada gaz yağı yağlama yapmaz uçucudur güzel temizler temizledikten sonra 1 saat sonra bakın uçmuş olur.Ben gazyağı ile temizliyorum ve 1 saat falan bekliyorum çoğu uçmuş oluyor.Ondan sonra castrol chain lube racing ile yağlıyorum.

Mersinde olan varsa yerini söyleyeyim devlet hastanesi yanı opette satılıyor litresi 4 küsür lira herzaman var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Total de var litresi 3,5TL gibi bişeydi.

Super Moderator
İlk girdiğim nalburda bulduğum gazyağı acaba hangi galaksilerde bulunamaz durumda merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar