Sen hata yaptın güldüm zor ehliyet alırsın diye. Şükür bişe olmamış. Aynalardan gözünü ayırmazsı. Artık
Ben bu konuyu açarken kendini bilmezlerden linç yiyeceğimi biliyordum fakat kazaya güleni de ilk defa görüyorum. Allah düşmanımın başına vermesin merak etme bundan sonra daha dikkatli olacağım #oktayakgoz
Ben bu konuyu açarken kendini bilmezlerden linç yiyeceğimi biliyordum fakat kazaya güleni de ilk defa görüyorum. Allah düşmanımın başına vermesin merak etme bundan sonra daha dikkatli olacağım #oktayakgoz
O imza olayı hariç hiçbir sorun yokKazada sana bir şey olmadıysa ki olmamış bırak audi düşünsün beter olsun
![]()
Kişinin foruma üyelik tarihi bile kendisinin ne kadar bu mecralarda yeni ve edep adap kurallarına nasıl uyulacağını bilmemesinden belkide yaşının ufak olmasından kaynaklı boş ver gitsin . . .
Kişinin foruma üyelik tarihi bile kendisinin ne kadar bu mecralarda yeni ve edep adap kurallarına nasıl uyulacağını bilmemesinden belkide yaşının ufak olmasından kaynaklı boş ver gitsin . . .
boş kağıdım var; imzalarsan sana 50 tl veririm :queen:
Yanlış anladın ama canın sağolsun. Kaza derken sınavda yapacağın en büyük kaza yere düşer motor zaten 30 km hızı geçmiyorsun. Yada bir arabaya az bir şey değersin diye düşündüm ve sınavı geçemediğin için açtın konuyu sandım. Kısaca ufak bi kazadan dolayı sınav gitti zannettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
Bu mecrada yeniyim fakat emin ol yaş olarak senden büyüğümdür. Konuyu bile anlamadan gelişi güzel sallamışsın ama seninde canın sağolsun.
Haklısınız sanırım boş verdik ozaman...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
yahu arkadaş kağıt dolu :cherry: fotokopisini milli eğitimden aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
Neyse ben yanlış anladığımı belkide olayın rehavetiyle okuduğumu yanlış yorumladım. Teşekkürler.
bilmiyorum birisi boş demiş, artık görsem de dolu olduguna inanmam :queen: psikolojimiiz bozuldu
Böyle durumlarda imzayı diğer elinle atmalısın, bunun dışında arkadan vuran benim bildiğim her durumda suçludur ..
Böyle durumlarda imzayı diğer elinle atmalısın, bunun dışında arkadan vuran benim bildiğim her durumda suçludur ..
Diğer elle atmasında ne gibi bir fayda var açıklar mısınız?
Asıl elinin titreşimine göre farklıdır. Bu sebeple criminal diyorlar sanırım orada dahi kanıtlanamaz, " ben atmadım " diyebilirsin yani, çok detay vermeyeyim benim böyle yırttığım bir dava vardı eski işyerimde.
Ama sana ait olmayan bir imzayı atsan bile, asıl elin ile attığın sürece titreşim aynıdır ..
Asıl elinin titreşimine göre farklıdır. Bu sebeple criminal diyorlar sanırım orada dahi kanıtlanamaz, " ben atmadım " diyebilirsin yani, çok detay vermeyeyim benim böyle yırttığım bir dava vardı eski işyerimde.
Ama sana ait olmayan bir imzayı atsan bile, asıl elin ile attığın sürece titreşim aynıdır ..
imza atmasan iyiydi, belki motorun masrafı varsa onu sana yaptırtabilirler.
Tutanak işleme alınırsa ehliyeti almadan hasar kaydı olan nadir insanlardan biri olacaksın sanırım.
Belki sigorta yaptırdığında 4. basamak değil 5. basamaktan bile başlayabilirsin :queen:
anlamadığım olaylar;
1 boş kağıda neden imza attın
2 neden yorum yapan arkadaşların çoğu sanki imzayı sürücü kursu çalışanları attırmış gibi konuşuyor.