Sinan Sofuoglunun Cenazesi ve Başsağlığı için AKYAZI'ya - Cumartesi Öğlen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin sinan kardeşimize ve ailesine sabır versin

şimdi düşünüyoru da acaba abim motoruyla trafik kazasında vefat etse ben pistte kalırmıydım sabır sabır sabır :pale:

Şimdi metehan la telefonda görüştüm,birazdan dönüş yoluna çıkacaklarını belirtti saat(15:05)....Bilgilerinize arkadaşlar.....

bbende yeni öğrendim,memleketlim sinan allahtan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum bugün bende sakaryaya gidiceğim ama cenazaye yetişemicem:(

benim gelmem imkansız ama siz dostlar Sinan abimizin son yolculuğunda temsil edin bizi ...

allah rahmet eylesin bu son yolculuğunda yanlız bırakmayan arkadaşlarımın hepsini yürekten kutluyorum :rendeer:

:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Abi nedir bu yaa harbiden daha yeni öğrendim ulan varya daha dün sabah bi cenaze kaldırdım bütün gecede hastanede kız arkadaşımla uğraştım bu günde bunu duyunca sanki kafama kaynar sular döküldü...
Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar mekanı cennet olur inşallah erken öğrenseydim kesin gelirdim.:salut:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
offff yaa geç okudum topic i ah kafam ahh:pr:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Offf...Offf..Allah rahmet eylesin..

allahtan rahmet ve ailesine sabır diliyorum.
motosiklet camiası için gercekten büyük kayıp doğrusu.

Haberi az önce tesadufen gazetede, simdi ise forumdan uzulerek ogrendim. Ailesine başsagligi diliyor, çok geçmiş olsun dilekelrimi iletiyorum. Allah ailesine sabir ve kalanlara uzun ömurler versin...

offfff ıcım cok kotu oldu

Hem Kenan ıcın uzuldum hem aılesı hemde o yenı dogan bebek ıcın

Allah gerıde kalanlarına sabır versın

5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük Shrıekerle birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...

bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım...

sağsalim döndük...topik kilitlenebilir...

5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük Shrıekerle birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...

bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım...

sağsalim döndük...topik kilitlenebilir...

helal olsun kanka ....

allah kalanlara uzun omur versin mete abi kusura bakma donuste sıze eslık edemedım kırılan darılan olmasın rıca edıyorum ayrıca cayırovadakı kazayı gorduysenız oda tam onumde oldu oda cok kotuydu

kazasız belasız surusler dilerım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar