Sinan Sofuoglunun Cenazesi ve Başsağlığı için AKYAZI'ya - Cumartesi Öğlen

gelecek dostlarımdan bir ricada bulunmak istiyorum mümkünse türk bayragı getirsinler ..hatta bulabilen bikaç tane daha getirsin diger arkadaşlara veririz

metehan abi dediğim gibi bizde saat 10 da yola çıkıcaz izmitten herhangi bişey olursa haberleşiriz...

yer bulamayan ve öğrenmek isteyen arkadaşlar banada ulaşabilirler teşekkürler 0535 580 46 42

motordan nefret ediyorum resmen o ailenin ocağı söndü varmı böyle birşey yaa... tiksiniyorum motordan...

düşüncen son derece yanlış.motor kazası degıl araba kazası olsada arabadan mı tıskınecegız..yarın inan gelmek cok isterım ama calıştıgım için gelemıyorum.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SİNAN ABİ İYİ YOLCULUKLAR...

mekanın cennet olsun abi...
daha yeni kaybettim arkadaşımı,, şimdi sende gittin ...
bak bu olmadı işteee...

ben annemi hayatta kandıramam artık motor için..
daha yeni sattım zaten..
BEN NASIL ALICAM YENİ BİTANE MOTOR :)

arkadaşlar hava açık...müsait olan gelsin lütfen...otobandan basıp Akyazıya varıcaz...

son görev...

arkadaşlar bende gelmek isterdim ama malesef yetişemem. Ailesine taziyelerimizi iletin. ( gelemiyen arkadaşlar için )

cenazeye katılmak için yola çıkan arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum... Allah geride kalanlara sabır versin...:pale: başımız sağolsun :salut:

bır yoldaşimız abimiz aramızdan ayrıldı tum mt cı lerın başı saolsun allah ailesıne sabır versın mekanı cennet olsun gösterdınız duyarlılık için kendı adıma cok teşşekurederım dostlar gelmek isterdım ama motorumun uzun yolla güvenemıyorum :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlıs konusuyorsun o zaman motora bınme arkadasım

sinan abimizin vadesi dolmus motosiklet kazasıda buna bahane oldu motosiklet üzerinde olmayıpta farzet yolda yuruyor olsaydı ayagı takılıp basını yere vurup vefat edecektı belki , allah yerinde dinlerdirsin 2. evlat acısı sofuoğlu ailesine allah sabır versın sinan abimizin mekanı cennet olsun
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

ne mantıksın sen yaa? ne demek vadesi dolmuş? eminim kazası buna bahane olmuştur motosıklet le de ayak takılması zaten 1 ya... neyse laf yetıstırmıcem kımseye sinan abimiz ölmüş bide arkasından atısmamı yapıcaz

ALLAH rahmet eylesin bi motorcu arkadaşımızı daha kaybettik
mekanın cennet olsun,
üzgünüm .

bütün Sofuoğlu ailesine başsağlığı diler, motor camiasına başımız sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar