Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum, tüm yarışçılar olarak moralimiz çok bozuldu. Son antreman turlarında Sinan kaza yaptı, bizim antreman o gruptan hemen önce olduğundan pitte soyunmakla meşgulduk, kazayı göremedim. Her zamanki kazalardan biridir diyerekten pek ciddiye almamıştım. Ancak olayı görenler çok ciddi olduğunu söyledi. Sinan'ı önce bulamamışlar, aramışlar, bulduklarında kaskı, eldiveni ve botunun teki üzerinde değilmiş. Kaskı gördüm böyle birşey olamaz, motor zaten paramparçaymış. Ölüm haberini de zaten hastaneye götürdüklerinden bir süre sonra duyduk. O an resmen içim titredi. Birkaç saat önce aynı ortamda bulunduğumuz, aynı havayı soluduğumuz Sinan arkadaşımız artık aramızda değildi. Gerçekten çok üzgünüm. Bu olay büyük ihtimalle büyüyecek. Geçen sene pistin resimlerini çekip siteye koymuştum. Gerçekten yarışılacak bir pist değil. Dışarıdan Sinan'ın kaza yaptığı yeri incelemeye gelecekler, çok büyük bir ihtimalle pistin diğer yerlerini de görüp pisti adam edinceye kadar yarışı yasaklayacaklardır.
Sinan'ı öldüren kendisi değil İzmit Körfez Pisti'dir. Kenan apar topar yurtdışından uçak ile geliyormuş, kendisinin psikolojisini düşünemiyorum.
Sofuoğlu ailesine baş sağlığı diliyorum...